View Single Post
stare 31.05.2014, 18:44   #1439
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

kavoweciastko - nie rozumiem, co chcesz przez ten post przekazać. Że co, EA się nie zmieni, więc ludzie powinni przestać narzekać? Czemu? Pochwał też nie zobaczą, ale tego pisać już nikt nie zabrania.

Cytat:
Napisał kavoweciastko Zobacz post
Świetne to pojęcię względne
I w tym tkwi problem. Dla ciebie The Sims jest świetne, bo idea gry jest fajna. Powód dobry jak każdy inny, nic do tego nie mam. Dla innych jednak sprawa jest bardziej skomplikowana. Uwierz mi, ostatnie, co ja miałbym zrobić, to kupienie gry, która mi się nie podoba. Bo po co? Mam dwójkę, mam dużo dodatków, spełnia moje oczekiwania. I tu jest problem. Dziesięć lat później oczekiwałbym, że TS4 byłoby lepszą dwójką, ale jak dotąd nikt mnie w tym nie utwierdził.

A więc czwórka mi się nie podoba. I co teraz? Mam siedzieć cicho, schować się w kąt i udawać, że opinia ta nigdy nie powstała wewnątrz mojej głowy, ponieważ EA i tak tego nie zobaczy i nic nie zmieni? Z twojego postu rozumiem, że tak uważasz. Ale w takim razie chyba zapominasz istotę działania for dyskusyjnych. Tu się dyskutuje, tu się podaje swoje opinie. Nikt nie oczekuje, że EA tu wleci, zobaczy kilka postów i nagle myślenie zmieni się im o 180 stopni. Dajesz do zrozumienia, że tylko ekscytacja może być ukazywana na forach, a rozczarowanie już nie, ale idąc twoim tokiem rozumowania obie te opinie są siebie warte, ponieważ żadna z nich nie trafi do EA. Dlaczego więc tylko jedna z nich miałaby być omawiana, a druga już nie?

Mam jednak nadzieję, że coś po prostu źle zrozumiałem.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 31.05.2014 - 19:12
Caesum jest online   Odpowiedź z Cytatem