View Single Post
stare 01.06.2014, 13:12   #1445
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Tylko żeby dało się zapisywać pokoje które zrobimy sami, a nie jak w ts3... Zresztą, to ja korzystałam niby z moda na dodawanie własnych pomieszczeń, ale jak co do czego, to zapominałam o tej funkcji i budowałam te pokoje sama. Obecnie nie gram w TS3, tylko w TS2 i jestem zachwycona. Jak ja tęskniłam za ludzkimi odruchami Simów! Np. Sim siedzi na sofie i czyta, a drugi przechodzi obok. Ten czytający odrywa wzrok od książki i śledzi wzrokiem tego idącego... W trójce, Simy zachowują się jak ślepcy. Niby mają interakcje, ale ma się wrażenia, że oni nawet się nie widzą nawzajem, jak takie robociki. Mam nadzieję, dla Was, bo ja nie kupię 4, że wrócą do zachowań Simów z dwójki czy jedynki, bo trójka nie jest dobrym wzorcem. Ja mam dobry komputer, a trójka mi się tnie na potęgę, dwójka działa płynnie, wszystko idzie szybko i sprawnie. Mam tylko jeden wkurzający bug, że Simom podczas tańca się mimika twarzy zacina. Druga sprawa, to brakuje mi z trójki sterowania płcią dzieci. Jak ktoś zna takie moda do TS2, to proszę o linka na PW Ładowanie w kółko gry aż dzieciak będzie taki jakiego chcę, jest iście denerwujące.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem