Dziękuję Wam wszystkim niezmiernie za komentarze!
Cytat:
Napisał Kędziorek
Pana policjanta się tym cmentarzu nie spodziewałam, przyznaję..
|
A jednak w czymś Cię zaskoczyłam! Juupi
Cytat:
Napisał Kędziorek
Na pewno będzie próbował rozwiązać tę sprawę, ale za jaką cenę?
|
I jak aż mam ochotę powtórzyć jak echo…ale za jaką cenę…jaką cenę..?
Cytat:
Napisał Kędziorek
No i Mark.. Wyjeżdża na stałe? Yes!  Sayonara i szerokiej drogi <żegna się z rozkoszą>
|
Na stałe, na stałe… a kto tak powiedział?
Cytat:
Napisał Kędziorek
A tak z innej beczki - na TEJ fotce Susana wygląda jakby miała królicze zęby 
|
Eeeej to szminka
Cytat:
Napisał Kędziorek
Zdjęcie z duchem - B.O.S.K.I.E. ale to Ci już mówiłam 
|
Dziękuję

Starałam się
Cytat:
Napisał Kędziorek
Widzę, że jednak odchodzisz od realizmu, choć pewnie czarownic i wilkołaków tu nie uświadczymy xD
|
To był mój jednorazowy wyskok, poniosło mnie
Cytat:
Napisał Kędziorek
Albo każe jej się wprowadzić do jego apartamentu
|
No już już…dopiero się poznali
Cytat:
Napisał Kędziorek
Zastanawiające od kogo Alex ma ten bukiet, bo nie wygląda na takiego co by sam sobie kwiaty do domu kupował 
|
Bukiet powoli nawiązuje do tytułu i do…uwaga…końca
Cytat:
Napisał Isabell
Kim był ten duch? 
|
Anną
Cytat:
Napisał Chale
Matko boska! Zawał na miejscu. Strasznie podobają mi się twoje zdjęcia, a to z duchem jest nieziemskie!
|
Dziękuję baaardzo
Cytat:
Napisał Diana
Na koniec jednak jestem zawiedziona, że ta scenka z duchem tak szybko się skończyła - liczyłam na coś mrożącego krew w żyłach!
Ale mam nadzieję, że coś takiego jeszcze tu zobaczymy. xD
|
Z przykrością muszę stwierdzić, że raczej to było jednorazowe, nie przepadam za tego typu rzeczami i była to tylko taka odskocznia
Cytat:
Napisał CytrynowaLimonka
Ciekawe czy Alex będzie wyrozumiały i się nią troskliwie zajmie czy raczej skieruje na wizytę do psychologa? 
|
Sama jeszcze nie wiem

Więc zobaczymy
Cytat:
Napisał Juliet
Jestem stałą czytelniczką, Twoje opowiadanie umie wzbudzić we mnie różnorakie emocje, to jest niesamowite! Gratuluję! Byłam cichą czytelniczką, lecz teraz postanowiłam ujawnić się 
czekam na dalsze części 
|
Witam

Bardzo bardzo mi jest miło, że postanowiłaś się ujawnić i że w dodatku tak Ci się podoba. To jest dla mnie bardzo miły komplement. Mam nadzieje że dalsze części też Ci się spodobają i że tu jeszcze zaglądniesz
Cytat:
Napisał Searle
A ja tam mimo wszystko Marka lubię i szkoda, że wyjeżdza - jednak mam nadzieję, że jeszcze się pojawi 
|
Nadzieję można mieć zawsze
Cytat:
Napisał Searle
Bardzo bym nie chciała, by to opowiadanie jednak było fantastyczno - s-f. Oby to tylko zwykłe przewidzenie było. Duchy i inne nadprzyrodzone stworzenia jakoś mi tu nie pasują.
|
Tak jak pisałam wcześniej to było moje jednorazowe widzi misię
Cytat:
Napisał Searle
W ogóle dziwię się: nie lubicie Marka, który po pijaku chciał zgwałcić Suz, ale kibicujecie wpadającemu w chorobliwą agresję gościowi, który zabił faceta i sobie z tym spokojnie żyje 
|
Powiedziałabym nawet że on nie był jego jedyną ofiarą. Starałam się wykreować Alexa na postać która nie jest tylko czarna lub biała, i myślę że ma cechy które można polubić i cenić ale i te złe, dlatego może budzić mieszane uczucia.
Cytat:
Napisał Kędziorek
Ugh, nie cierpię go :/
|
Cytat:
Napisał CytrynowaLimonka
Czyli jednak pa detektyw... Jest tutaj dopiero dwa odcinki, a już szczerze go nie lubię.
|
Czy Wy zawsze musicie kogoś nienawidzić?

Jak nie Anna to Mark to detektyw

A już niedługo dostaniecie nową postać, która naprawdę sobie zasłuży na te uczucia
Dziękuję że większość z Was wypowiedziała się w kwestii przeniesienia tematu, ja sama się jeszcze nie umiem zdecydować, dlatego jeszcze wszystko jest po staremu. Nowy odcinek jest w trakcie tworzenia, ostrzegam – nie będzie tak emocjonujący, no ale w końcu trzeba dać Susanie chwilę wytchnienia
Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz za komentarze i zapraszam do kolejnego odcinka w najbliższych dniach.