View Single Post
stare 02.06.2014, 22:57   #125
Daisy

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zerwane płatki kwiatów by Daisy (+18)

Dziękuję Wam wszystkim niezmiernie za komentarze!
Cytat:
Napisał Kędziorek Zobacz post
Pana policjanta się tym cmentarzu nie spodziewałam, przyznaję..
A jednak w czymś Cię zaskoczyłam! Juupi
Cytat:
Na pewno będzie próbował rozwiązać tę sprawę, ale za jaką cenę?
I jak aż mam ochotę powtórzyć jak echo…ale za jaką cenę…jaką cenę..?
Cytat:
No i Mark.. Wyjeżdża na stałe? Yes! Sayonara i szerokiej drogi <żegna się z rozkoszą>
Na stałe, na stałe… a kto tak powiedział?
Cytat:
A tak z innej beczki - na TEJ fotce Susana wygląda jakby miała królicze zęby
Eeeej to szminka
Cytat:
Zdjęcie z duchem - B.O.S.K.I.E. ale to Ci już mówiłam
Dziękuję Starałam się
Cytat:
Widzę, że jednak odchodzisz od realizmu, choć pewnie czarownic i wilkołaków tu nie uświadczymy xD
To był mój jednorazowy wyskok, poniosło mnie
Cytat:
Albo każe jej się wprowadzić do jego apartamentu
No już już…dopiero się poznali
Cytat:
Zastanawiające od kogo Alex ma ten bukiet, bo nie wygląda na takiego co by sam sobie kwiaty do domu kupował
Bukiet powoli nawiązuje do tytułu i do…uwaga…końca
Cytat:
Napisał Isabell Zobacz post
Kim był ten duch?
Anną
Cytat:
Napisał Chale Zobacz post
Matko boska! Zawał na miejscu. Strasznie podobają mi się twoje zdjęcia, a to z duchem jest nieziemskie!
Dziękuję baaardzo
Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Na koniec jednak jestem zawiedziona, że ta scenka z duchem tak szybko się skończyła - liczyłam na coś mrożącego krew w żyłach!
Ale mam nadzieję, że coś takiego jeszcze tu zobaczymy. xD
Z przykrością muszę stwierdzić, że raczej to było jednorazowe, nie przepadam za tego typu rzeczami i była to tylko taka odskocznia
Cytat:
Napisał CytrynowaLimonka Zobacz post
Ciekawe czy Alex będzie wyrozumiały i się nią troskliwie zajmie czy raczej skieruje na wizytę do psychologa?
Sama jeszcze nie wiem Więc zobaczymy
Cytat:
Napisał Juliet Zobacz post
Jestem stałą czytelniczką, Twoje opowiadanie umie wzbudzić we mnie różnorakie emocje, to jest niesamowite! Gratuluję! Byłam cichą czytelniczką, lecz teraz postanowiłam ujawnić się
czekam na dalsze części
Witam Bardzo bardzo mi jest miło, że postanowiłaś się ujawnić i że w dodatku tak Ci się podoba. To jest dla mnie bardzo miły komplement. Mam nadzieje że dalsze części też Ci się spodobają i że tu jeszcze zaglądniesz
Cytat:
Napisał Searle Zobacz post
A ja tam mimo wszystko Marka lubię i szkoda, że wyjeżdza - jednak mam nadzieję, że jeszcze się pojawi
Nadzieję można mieć zawsze
Cytat:
Bardzo bym nie chciała, by to opowiadanie jednak było fantastyczno - s-f. Oby to tylko zwykłe przewidzenie było. Duchy i inne nadprzyrodzone stworzenia jakoś mi tu nie pasują.
Tak jak pisałam wcześniej to było moje jednorazowe widzi misię

Cytat:
W ogóle dziwię się: nie lubicie Marka, który po pijaku chciał zgwałcić Suz, ale kibicujecie wpadającemu w chorobliwą agresję gościowi, który zabił faceta i sobie z tym spokojnie żyje
Powiedziałabym nawet że on nie był jego jedyną ofiarą. Starałam się wykreować Alexa na postać która nie jest tylko czarna lub biała, i myślę że ma cechy które można polubić i cenić ale i te złe, dlatego może budzić mieszane uczucia.
Cytat:
Ugh, nie cierpię go :/
Cytat:
Napisał CytrynowaLimonka Zobacz post
Czyli jednak pa detektyw... Jest tutaj dopiero dwa odcinki, a już szczerze go nie lubię.
Czy Wy zawsze musicie kogoś nienawidzić? Jak nie Anna to Mark to detektyw A już niedługo dostaniecie nową postać, która naprawdę sobie zasłuży na te uczucia
Dziękuję że większość z Was wypowiedziała się w kwestii przeniesienia tematu, ja sama się jeszcze nie umiem zdecydować, dlatego jeszcze wszystko jest po staremu. Nowy odcinek jest w trakcie tworzenia, ostrzegam – nie będzie tak emocjonujący, no ale w końcu trzeba dać Susanie chwilę wytchnienia
Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz za komentarze i zapraszam do kolejnego odcinka w najbliższych dniach.
Daisy jest offline   Odpowiedź z Cytatem