View Single Post
stare 04.06.2014, 10:41   #1457
simka334player

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Hello,
No właśnie Liv! Nie grałaś w TS3 bo ci nie podchodziło z różnych względów.
Tak jak ja. Nie lubiłam TS3 od momentu jak je zainstalowałam i zagrałam po raz pierwszy. Próbowałam sie dostosować do nowego sposobu grania etc, raz po raz ponawiałam próby, dawałam im szansę i NIC nie mogło zmienić tego że mnie od tych simów odrzucało. BO były brzydkie od każdym względem. Nawet w CAS te krótkie bycze szyje, to wywracanie oczami etc. Brrr....
W zwiazku z tym nie kupowałam produktu. Nie kolekcjonowałam dodatków tak jak przy TS2 gdzie kupowałam bądź zamawiałam w formie prezentu wszystko bo wiedziałam że sie nie zawiodę.
I ty pewnie robisz podobnie. Ale jeśli komuś TS3 podchodzi( a przynajmniej podchodziło) a mogłabym tu wymienić kilku forumowiczów, to dlaczego nie mieliby wydawać swoich ciężko zarobionych pieniedzy na coś co im sprawia przyjemność? Nawet jeśliby potem narzekali jaka ta gra jest be....
A co do EA..... Hmmm.... wredni i chciwi.... Hm..... nie bardziej wredni i chciwi niż większość firm gdzie motorem działania jest zysk. A takich jest 101 % albo i więcej. Przecież nie musimy kupowac produktów takich firm.
A co do frytek bez soli... rozumiem że chodzi ci o te baseny? Może panika jest niepotrzebna a baseny będą i wiele innych rzeczy. może nawet sos czosnkowy! Niewiele narazie wiemy. a wszystko okaże się po zainstalowaniu gry.
Jeszcze raz powtarzam iż uważam EA za zbyt sprawną ekonomicznie firmę żeby dopuściła do zabicia kury znoszącej złote jaja.Czyli naszych ukochanych simsów. Czuwają nad tym co sie dzieje na forach i o czym mówią forumowicze. Najlepszy dowód że do ostatnich dodatków do TS3 zatrudnili maxisa. Podobno te ostatnie dodatki sa lepszej jakości. Tak przynajmniej wynika z tego o czym czytałam tu na forum.
Dajmy TS4 szansę i dajmy szansę EA bo nie mamy alternatywy. Chyba że ograniczymy sie do grania w poprzednie osłony co w sumie nie jest takie złe.
Ja mam TS3 na komputerze plus niektóre dodatki plus całe TS1 i TS2. I gram tylko W ts2 czasami w Abrakadabrę i od czasu do czasu wpadam do Sunset Valley żeby po raz kolejny przekonać się, że danie mi nie podchodzi.
Albo odinstalujmy simsy i zajmijmy się innymi sprawami. No nie?