View Single Post
stare 07.06.2014, 11:16   #1487
kavoweciastko

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał simka334player Zobacz post
kavoweciastko, czy ty sie "tłumaczysz" z tego że korzystałaś ze Store?
Nie, chodziło o coś innego :p

Cytat:
Napisał eris234 Zobacz post
Mam mieszane odczucia odnośnie tego jak będzie wyglądać okładka gry.
Okładka okładką. Ja mam gdzieś to jak wygląda okładka. Interesuje mnie gra. Nie będę przecież oceniać gry po okładce, bo wiadomo że nie musi się nikomu podobać, np. mi niezbyt podobała się jakoś okładka TS3, czy TS2, ale jakoś grałam, bo gry uważałam (i uważam nadal) za świetne. W TS1 nie miałam okazji grać, ale ich okładki wyglądają najlepiej ze wszystkich 4 odsłon. Noo.. jeżeli chodzi o TS4 to podobała mi się okładka tylko z tym plumbobem. Ale na tą nie zamierzam wielce naskakiwać, bo tak jak wspomniałam - najważniejsza jest dla mnie sama gra.

Cytat:
Napisał LovettBon Zobacz post
Tak szczerze mówiąc, to dla mnie grafika simsów robi się coraz bardziej "facebookowa"
Jak można porównać stronę, portal do gry? o.o Nie rozumiem powiązania i tego porównywania.

Cytat:
Napisał LovettBon Zobacz post
Czy tylko mnie się wydaje, że The Sims 2 z 2004 roku wygląda lepiej niż The Sims 4 z 2014?
Czy ja wiem. Ciężko porównywać, ale ja chyba wolę TS4.

Cytat:
Napisał Caesum Zobacz post
Podoba mi się to, że miasteczka wydają się bardziej ściśnięte. W poprzednich częściach między budynkami zawsze było dużo pustego terenu, co mnie osobiście złościło, bo chciałem robić miasta a nie prowincje jakieś.
Oj tak, też mnie to irytowało. Teraz miasto wygląda o wiele ciekawiej, wydaje mi się, że będzie sie wiecej w nich działo. No i przede wszystkim wyglądają lepiej, ciekawiej, dynamiczniej niż w poprzedniczkach. Nie mogę się doczekać!

Cytat:
Napisał xheyanna Zobacz post
2 września czy później tak czy inaczej moja przyszłoroczna matura jest zagrożona
Moja również. ;d Akurat będę zaczynać 4 klasę technikum, matura się zbliża a tu simsy wszystko zniszczą.
Co do premiery - jeżeli rzeczywiście będzie 2 września, to my w Polsce będziemy ją mieć około 4 września.

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Zwróciłam uwagę na kosz z praniem i ciekawe dekoracje: koszyk z kosmetykami, kubek ze szczoteczkami do zębów i półkę z kosmetykami. Ogólnie przyjemny wystrój łazienki. Jak sądzicie?
Owszem, bardzo przyjemny. Ciekawa jestem czy w takim razie będą pralki, skoro jest kosz z praniem. :> Zawsze grając w TS2 brakowało mi takiego dodatku, który doda pranie, odkurzanie, itp. Gdzie pranie będę mogła wywiesić na jakiś sznurkach przed domem czy cuś. Zawsze czegoś takiego mi brakowało.
kavoweciastko jest offline   Odpowiedź z Cytatem