View Single Post
stare 10.06.2014, 19:13   #117
Lady_Sims

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Historie Lady Sims (OD 18 LAT!)

no tak, przyznaję ten odcinek był hardcorem. No tak sie zdarzyło, ojciec Brada wszedł Amy do łazienki, wiec od razu "wykorzystałam" ten "wątek".

na początku, dziękuję za komentarze love je.

Daisy - Brad swoim wyjazdem, zaskoczył chyba wszystkich. niedługo bedziemy wiedziec gdzie jest. Ojciec patologia - tak ... fatalna sytuacja, Kevin...no chyba pokazuje swoje inne oblicze

wikta. - Kevin i Amy w łóżku? no nie wiem... w sumie w hotelu łóżka są ...

Isabell + Kevin nie wsciekl sie na samochod, bo ma takich kilka chyba dla niego mała strata

Sheil - faktycznie coś ostatnio Amy sie nazbierało tych wrażeń... może niebawem będzie miała więcej spokoju?..... nieeeee....chyba nie

Searle - Amy słaba? kochana tyle ją ostatnio spotkało, ze to i tak dziwne ze jeszcze nie ma depresji lub psychologa. Kto by sie spodziewał, ze człowiek, który ma tyle lat i jest ojcem narzeczonego, będzie tworzył takie akcje?....

Sqiera - "Podsumowując, nie podoba mi się to. " - nie podoba sie historia? czy sytuacje z ostatniego odcinka? przesadziłam? chciałam zaskoczyć nie może byc nudy

jedno mnie pociesza - większość napisała ze czeka na next - az chce sie usiąść i grać dalej
Lady_Sims jest offline   Odpowiedź z Cytatem