View Single Post
stare 12.06.2014, 22:34   #7
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Co do zdjęcia porównującego TS3 i TS4 to wydaje mi się to lekko bez sensu, żeby porównywać finalną wersję gry z grą, która nie została jeszcze wydana. Poza tym, czy naprawdę każdy ma tak wspaniałe tekstury w TS3? Ja na przykład mam bardzo dobry komputer, a mimo tego nie mam wszystkich opcji grafiki na najwyższym poziomie. Jeśli to zrobię gra będzie cięła się jeszcze bardziej. Wszystkie tekstury wyglądają ładnie jeśli zbliżę na nie kamerę, z daleka wszystkie są lekko rozmyte.
Ktoś tam wcześniej pisał, że woli zacinającą się trójkę od słabych tekstur czwórki. Ja zdecydowanie będę wolała płynną grę. Dlatego, że wygląd drzew czy trawy nie ma szansy uprzykrzyć mi zabawy grą, a ciągłe przycinanie się to właśnie robi. A simsy włączam po to, żeby dobrze się bawić.
Nie uważam, żeby grafika TS4 była gorsza niż w TS3, jest po prostu inna, ale ogólnie podoba mi się. Jeśli ceną za płynność gry ma być gładsza tekstura trawy czy posklejane simowe włosy czy rzęsy, mogę zapłacić. Nie jestem czwórką zaślepiona, dostrzegam pewne mankamenty, ale nie są one na tyle istotne, żeby przyćmiły inne świetne opcje jakie ta gra będzie miała do zaoferowania. Wierzę, że się nie rozczaruję