View Single Post
stare 13.06.2014, 14:24   #1652
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

anie ja również uwielbiam trójkowe pejzaże, więc doskonale wiem o czym piszesz. Nie sądzę jednak aby już dzisiaj można było mówić, że w czwórce nie ma czemu pstrykać fotek. Rozumiem, że Tobie kompletnie nie podoba się grafika, mi natomiast nie przeszkadza i liczę na to, że jednak będą tam ładne widoki tak jak w TS3.
Zazdroszczę Tobie mało zacinającej się trójki. U mnie, gdy tylko wgram więcej rzeczy ze store lub gdy mam w mieście więcej niż dwie rodziny, zaczynają się problemy z płynnością. Przyzwyczaiłam się do tego, to fakt, ale gdy wracam do płynnej dwójki, to marzę, żeby i trójka taka była. Jest to jeden z powodów, dla których TS4 jest dla mnie tak kuszące ... Otwarty świat, jednakowy upływ czasu dla wszystkich simów i płynna gra.
Każdemu może podobać się co innego, ale nawet gdyby grafika mi się nie podobała, nie przyćmiłoby mi to innych zalet TS4.

Obejrzałam w końcu filmik z tworzenia tej ciemnowłosej simki i znalazłam coś, co mi się naprawdę w TS4 nie podoba. Są to style poruszania się simów (zwłaszcza ostatni, który upodabnia sima do małpy). Mam nadzieję, że wybieranie ich nie będzie koniecznością. Czy ta ikonka na samej górze symbolizuje normalny styl poruszania się (lub raczej brak jakiegokolwiek stylu)? Wie ktoś?