Caesum, pewnie im bardziej rozwinięta umiejętność miksjologii tym lepsze sztuczki jako barman może wyczyniać nasz Sim. Ta Simka ma na pewno miksjologię na wysokim poziomie. anie_1981, w czwórce też pewnie będą ładne widoczki, choć zbliżone do tych z animacji dla dzieci. Taka grafika jak w The Sims 4 jest mimo wszystko ok, ja nie chciałabym realistycznej. Fakt faktem, że stylistyka czwórki jest trochę stylistyką domku dla lalek; przydałoby się żeby twarze Simów nie były takie gładkie, wyidealizowane i jeszcze ta woda, drzewa i budynki jak z bajki... Kreskówkowość jest w porządku, gdyby tylko nie ta gładkość i słodycz. Przydałyby się też bardziej stonowane kolory, ale i tak nie jest źle. Liczę tylko, że rozgrywka nie będzie zbytnio uproszczona i że twórcy gry usuną efekt świecenia. Co do ekranów ładowania myślę, że nie będzie żadnego zamrażania w czasie ani innych uchybień. Z tego co zrozumiałam ma być pięć dużych stref w miasteczku (będą oznaczone na mapie miasta) i przenoszenie się z jednej takiej strefy do drugiej będzie się wiązało z ekranem ładowania (czas w pozostałych strefach będzie dalej upływał, strefy będą widoczne za mgłą, takie rozmyte jak to widać na niektórych screenach z czwórki). Gdy pozostajemy w obrębie jednej strefy miasteczka będziemy mogli poruszać się swobodnie tak jak w The Sims 3. Jestem prawie pewna, że w nowej odsłonie nie będzie króliczych nor. Ogólnie to może być dobra gra, świetnie, że będzie dostępna już 4 września.

Ps. Jedzenie wygląda jak plastikowe, miniaturowe jedzenie dla lalek Barbie. Na plus, że będzie dużo potraw i ciekawe drinki.