View Single Post
stare 13.06.2014, 19:29   #1661
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

anie zgadzam się, że teraz gry są za łatwe. Obawiam się jednak, że potrafią to dostrzec tylko "starzy" gracze, tacy jak my, którzy graliśmy w stare gry z kanciastą grafiką. Ciekawe ilu dzisiejszych dzieciaków podołałoby pierwszej odsłonie simsów. Pewnie większość tłukłaby piąstkami w klawiaturę ze złości, że sim ciągle chodzi niezadowolony. Takie czasy, że wszystko się ułatwia, wszystko dosłownie. Nie będę się tu rozwijać o zidioceniu społeczeństwa, bo to nie forum od tego, ale widzę to na co dzień i w pewnym sensie nie dziwi mnie, że robią takie gry.
Widzę, że grafika w czwórce nie jest realistyczna, że jest, no powiedzmy, "przyjazna dzieciom" , ale nie przeszkadza mi to. Może to dlatego, że lubię kreskówki Disneya , choć jednak dostrzegam pewne różnice między kreskówkami, a TS4.
Mam nadzieję, że czwórka nie będzie za łatwa, że skoro tak mówią o powrocie do korzeni, bardziej zbliżą TS4 do dwóch pierwszych odsłon. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.