View Single Post
stare 13.06.2014, 20:22   #1662
Piwusia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Irbis, mi grafika czwórki też się na swój sposób podoba, jest odpowiednio urocza i przystępna, ale wyidealizowana i wygładzona czemu nie zaprzeczysz. Mam nadzieję, że czwórka będzie oferować poczucie kontroli w grze. Mam tylko podstawę trójki, ale przeskakiwanie między Simami po całym otoczeniu było dla mnie niefajne. W sumie nie wiem jak możnaby to inaczej rozwiązać, ale widzę, że czwórka jest na dobrej drodze, by połączyć poczucie kontroli z otwartym, albo półotwartym światem. Odnośnie powrotu do korzeni, pewnie nawiążą do poprzednich części, mimo, że oś czasu jest zupełnie inna niż w pozostałych odsłonach. Fajnie, że powrócą aspiracje. Wydaje mi się, że trójka gdy miała wyjść budziła większe emocje graczy i więcej o niej dyskutowano, ale mogę się mylić. Ja jestem z serią dopiero od 2011 roku, gdy do trójki było już kilka dodatków, z tym że ja trójki nie zbierałam; zamiast tego kupiłam sobie dwójkę i spokojnie wtedy kompletowałam dodatki do niej. Teraz jednak poczekam na nową odsłonę, nie będę kupować dodatków do trójki, a będę na bieżąco z serią. To będzie świetne kupić sobie grę w dniu premiery.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem