Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
A więc....
Czekoladowa złośnico, wydaje mi sie że musisz ani1981 wybaczyć , ja ją dobrze rozumiem. Gdzie ma wyrazić swoją frustrację jak nie na forum. Frustracje , czy dobrze rozumiem ani?
Ja to przerabiałam w 2009 bodajże gdy wyszło TS3, bez przerwy marudziłam jak to mi się ta gra nie podoba etc. Mnie tez ktoś obrugał za to. Też miałam takie dołujace wrażenie że simsy sie dla mnie skończyły.
Dlatego teraz czekam radośnie na TS4 bo tak jak niektórzy z nas lubię kreskówki i taki styl mi odpowiada . A niektórym nie.
I chyba mogą o tym w kółko mówić tu na forum?
Każdy z nas ma swój styl grania ...ani lubi ładne otoczenia, caesum lubi budowć, a ja lubie tworzyc wielopokoleniowe rodziny i bawic sie genetyką.
Jak ktoś tu mądrze wspomniał the sims to taki domek dla lalek.świat w miniaturce. Ja osobiście uwielbiam minatury. I też jakoś nie widzę tej bajkowości i disneya w pigułce.
Irbis, co do stylu potruszania to obawiam się że wybór bedzie obowiązkowy. Choć zastrzegam że to jest moje zdanie. PO obejrzeniu tego filmiku z tworzenia tej pucłowatej simki stwierdziłam że choć to fajna sprawa tych stylów jest ciut za mało. I że może to być denerwujące na dłuższą sprawę.
Chyba że poczekamy na mods do gry.
Ponadto,
jak zrozumiałam z tego co mówiła Rachel Franklin po raz pierwszy w historii będziemy mogli kontrolować myśli simów. Co zresztą potwierdził SimguruGraham z tego linku Kerbiego. Zeby to wszystko zrozumieć trzeba chyba po prostu zagrać. Ale to właśnie to czego mi brakowało w dwójce. Lepszej reakcji sima na to co sie wokół niego dzieje. Ktoś umarł, sim popłakał i dalej działa jakby nigdy nic. A teraz coś takiego ma mieć na niego głębszy wpływ.
Irbis, taki offtopic na chwilę. Co do łatwości gier i "zidiocenia", tak myślę że to nasza , dorosłych , wina. Zamiast wymagać od dzieci idziemy na łatwiznę i obniżamy wymagania....firmy żeby sprzedać a rodzice ,żeby mieć święty spokój???
eris, co do wyidealizowania... to narazie tylko filmy a nie prawdziwa rozgrywka, zobaczymy we wrześniu. W filmach można wiele wyidealizować.
Choć caesum ma rację że możemy sobie trochę pogdybać tu na forum. Bo niby gdzie indziej?
Co do wypowiedzi SimguruGrahama...to nie bardzo rozumiem jak to bedzie działać z tym światem...czyli każda okolica będzie się osobno ładować? Bo mówił coś że każdy członek rodziny może odwiedzać inną okolicę ?
znowu ...trzeba pograc żeby zrozumieć.
Ale co ciekawe...powiedział że w tej Galerii będzie można wprowadzać custom content. Modów nie ale cc jak najbardziej. I dobrze!
Ufff....over and out!
Miłego weekendu...