View Single Post
stare 14.06.2014, 15:44   #1684
Daisy

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Hej
Przeglądam ten temat od początku, rozmowy są naprawdę fascynujące i postanowiłam też się wypowiedzieć. Kiedyś grałam w TS1, potem w TS2 a teraz mam tylko TS3 i wszystkie te gry lubię. W TS3 kocham to że świat jest otwarty i mogę chodzić po całym mieście i według mnie jest to największa zaleta, owszem mi też pojawiają się błędy i mam problem z wielopokoleniową rodziną ale i tak lubię grać w tą grę. Co to TH4 na razie mi się wszystko podoba, grafika też jest fajna w końcu to gra a nie życie. Sama robię zdjęcia do opowiadania ale jakoś nie przeszkadza mi to że coś jest plastusiowe. Wiem że wielka dyskusja toczy się nad basenami, uważam że powinny być w podstawie i pewnie będą, ale nawet jeśli nie raczej tego nie odczuję. Moi simowie bardzo rzadko korzystają z basenów a jak już to publiczny tylko wchodzi w grę bo sama może z raz zbudowałam basen jakiejś rodzinie. Więc jakoś tego nie przeżywam. Filmiki widziałam, podoba mi się że jest bardzo dużo różnych stylów na przykład w ciuchach. Fryzury też wydają się fajne, różnorakie. Też trochę boję się tej emocjonalności, no ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Bardzo jestem też szczęśliwa z faktu dania przykładowych twarzy przedstawiających różne narodowości, to jest świetne.
Podsumowując bo nie chcę się rozpisywać, mi gra się podoba, oczywiście pewnie ma wiele minusów jak każda odsłona, ale to pewnie wyjdzie w praniu. Pewnie ją kupię, ale na pewno nie zaraz po premierze, bo jest dla mnie za droga.
Daisy jest offline   Odpowiedź z Cytatem