View Single Post
stare 15.06.2014, 13:49   #1711
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Wydaje mi się, że znowu zaczyna się robić afera wokół czegoś, o czym tak naprawdę nie mamy pojęcia jak będzie wyglądało. Czy było powiedziane, że nie będzie można kierować dwiema częściami rodziny jednocześnie? Czy może znowu to tylko domysły, czy też wymysły graczy?
Fora są wypełnione informacjami, a wszystkie sobie zaprzeczają, więc naprawdę trudno powiedzieć coś konkretnego. SimGuruSemedi pisał o tym, że simy na nieaktywnych parcelach dalej będą wykonywać swoje czynności. Nie pisał nic o przełączaniu się między rodzinami, ale napisał, że tylko jedna parcela może być aktywna w tym samym czasie. Ogólnie jednak te "informacje" od Guru są raczej niejasne. Tylko co do jednego jestem pewien, nie będzie Create a World w TS4. EDIT: zapomniałem dodać link do postu SimGuruSemedi.

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
I moim zdaniem z narzekaniem należałoby się wstrzymać do tego czasu, bo krytyka zawsze musi być bardziej konstruktywna niż pochwała
A ja się nie zgadzam. Zarówno krytyka jak i pochwała powinny być konstruktywne. Zachwycanie się czymś "bo tak" jest tak samo bezsensowne jak krytykowanie dla zasady.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 15.06.2014 - 13:59
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.