Też mi się wydaje że to Joff ;p Ale nie powinno go być przecież

mogliby dać np. Aryie, albo Sanse, a nie jakiegoś zdechlaka ;p powinni wprowadzić do TS4 karły hahaha

jestem ciekawa takiego pocałunku karła z normalnym człowiekiem...
A basenów nie będzie, bo twórcy podpisali klauzulę sumienia! (przecież nawet pomimo wychodzenie sima z basenu bez drabinki gracze ich tam uśmiercali stawiając ściany

)
Ja osobiście po wypłacie zamierzam zamówić TS4. Tylko powiedzcie, jak było w przypadku TS3? W sensie co się działo z ceną przed/w trakcie/sporo po premierze? Opłaca się od razu kupić, w sensie że nie ma dużej różnicy w cenie, czy lepiej poczekać? Nie kupowałam trójki od razu, więc pytam

A TS4 narobiły mi smaczka!
+w KOŃCU (!!) nie będzie tych narysowanych naszyjników u simek... teraz jakoś sensownie odstają od ciała..
+buty które miała Bella

W TS3 strasznie mi brakowało zwykłych szpilek, które nie wyglądają jak buty dla koczkodanów.. Ci twórcy mają straszny gust..
+pomieszczenia wydają się być normalnie urządzone. wcześniej straszne było to, że kupując umeblowane mieszkanie, bądź grając nawet mega bogatymi simami ea'owymi, mieli przebrzydkie wnętrza, a w sypialni stało łóżko z energią +5...
+super są plany, ale to już mieliśmy prequel tego w rajskiej wyspie...
-emocje!! na ciul mi to .. uwielbiam kształcić wszelakie umiejętności simów, a tu jak będzie wkurzony, to nie będzie mi chciał się uczyć..ale i tak jestem tego ciekawa, jeszcze się żywię nadzieją, że będą bardziej pomagać niż przeszkadzać

?Wolałabym żeby simki w ciąży miały te emocje lepsze.. u mnie jak simki chciały coś zjeść konkretnego, to po prostu im tgeo nie obiecywałam i miałam gdzieś te zachcianki ;p a teraz dla utrudnienia mogliby dać coś w stylu nastrójnika negatywnego, że są jakieś niespokojne/zdenerwowane jak im się nie da tego, czego tam se chcą ;p
+Z tego co zauważyłam, to nakrycia głowy można spokojnie zdejmować i nakładać w edytorze sima. uff.. strasznie mnie denerwował ten podział na fryzury...
+(jeden z moich ULUBIONYCH!) Można w końcu będzie opanować udziska umięśnionych simów... moi simowie nigdy nie mogli być zbytnio umięśnieni, bo każde spodnie wyglądały na nich okropnie... teraz w końcu im zmniejsze uda (huehueheu)
?Mam nadzieję, że malowanie obrazów ze zdjęć będzie bardziej realistyczne.. zawsze jak malowali martwą naturę, to ten obraz był taki...wciągnięty, ściśnięty?
?I błagam, niech lekcje zostaną dopracowane...wkurzało mnie to zawsze, że jak czegoś nie wiem gdzie znaleźć, albo jak wykonać dane zadanie (bo niektóre pragnienia są tak niejasno w 3 opisane, że żal) to musze przekopywać fora i internety...No i wolałabym żeby podali wszystkie możliwości, zbytnio nie chce mi się robić śmiesznych zadań żeby coś odkryć, albo szukać sposobu jak wyhodować daną roślinę lub złapać rybę..
To chyba na tyle

miały być 3 linijki tekstu hahaha