View Single Post
stare 16.06.2014, 09:29   #1735
Ashley_Tisdale

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Niestety ale najnowsze wiadomości mnie 'lekko' zniechęciły do 4-ki. Już zaczynałem nawet trawić złą grafikę zrobioną pod dzieci oraz to, że np włosy wyglądają gorzej niż w grze sprzed 10 lat, która chodziła bardzo płynnie więc nie rozumiem jak przy dzisiejszej technice zrobienie lepszych detali włosów i rzęs osłabiło by płynność (!!!). Do tego półotwarte otoczenie z ekranami ładowania.. jak dla mnie porażka bo nie wierzę twórcom, że potrwa to 15-30 sekund.. wydłuży się to na pewno pod wpływem zapisywania gry i wgrywania dodatków więc potem może to potrwać nawet 2-5 min więc wyobraźcie sobie, że idziecie gdzieś simem i czekacie te 3-4 min, potem chcecie wrócić to samo... do tego chyba sobie robią żarty z tym, że w każdej z 5 stref jest tylko 5 budynków.. to ma być miasto? Nawet najbardziej zabite dechami wsie mają więcej budynków. Miasto będzie pewnie bardzo małe i ubogie gorsze niż w podstawce TS3. Do tego brak budynków gdzie simowie mogą pracować.. to też minus, już wolałem królicze nory w pracy niż to, że sim jedzie poza mapę ;/ Znając EA emocje też zostaną zepsute i w ostateczności będą irytować graczy bo strasznie to przerysowali... ci niby smutni simowie wyglądają śmiesznie, a nie jakby byli w depresji. Niestety ale moim zdaniem twórcy zabierają z gry same najlepsze rzeczy i mam obawy, że podstawka TS4 będzie BARDZO okrojona i praktycznie nie będzie tam nic do roboty.. co z tego, że płacimy tyle kasy za grę jak można zarobić więcej wystarczy skroić grę i dać to do Store Obym się mylił ale ja pozytywnie nie jestem nastawiony do nowej generacji.. Pewnie dlatego mówią tylko o tych emocjach bo boją się jednego wielkiego hejtu jak pokażą coś innego z rozgrywki. To moja opinia więc proszę żeby się na mnie nie rzucać ;-)
Ashley_Tisdale jest offline   Odpowiedź z Cytatem