Cytat:
Napisał anie_1981
Coś czuję, że niektórzy już się tak napalili na tą grę, że nawet jakby się posypało mnóstwo złych niusów, to i tak będą upatrywać w tym zalety. Ja przynajmniej potrafię obiektywnie stwierdzić, że ...
|
Nie wiem dlaczego tak trudno Ci zrozumieć, że niektórzy mają inne od Twoich upodobania. Wierz mi, że nie mam żadnych profitów z zachwalania gry, więc gdy będzie w niej coś, co w moim odczuciu negatywnie wpłynie na moją grę, na pewno wyrażę swoje niezadowolenie. Sądzę, że pozostałe osoby również.
Poza tym, nie widzę nic złego w doszukiwaniu się zalet w drobnych mankamentach, a z takimi mamy do tej pory do czynienia (oczywiście w odczuciu osób, którym gra się podoba i których zarzut dotyczy).
I wybacz, ale Twoja opinia ani trochę nie jest obiektywna, bo słowa "obiektywizm" i "mi" oraz "dla mnie" wykluczają się wzajemnie. Opinia, w której bierze się pod uwagę swoje upodobania jest subiektywna i taką właśnie opinię wszyscy tutaj wyrażamy.
adamo z Twoją trójką zdecydowanie coś jest nie tak, bo normalnie to ona się aż tak nie zacina. Może masz po prostu za słaby komputer. Jeśli Ci się chce to poszukaj rozwiązania problemu w dziale TH3 -> Problemy z grą.