View Single Post
stare 16.06.2014, 20:27   #1749
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Irbis, ktoś tu musi wziąć na wstrzymanie. Ja nikogo nie atakowałam, dopóki nie zostałam zaatakowana przez tych, którzy uważają inaczej niż ja. Wyrażam opinie o niusach jak mam do tego prawo, a jeśli ktoś się tym czuje urażony to on ma problem, a nie ja. Nikogo nie atakuję, o nikim nie mówię źle "po imieniu", natomiast parę osób się o mnie źle publicznie wyraża i im według Ciebie wolno? Kto chce kupić czwórkę to kupi, kto nie chce nie kupi, proste. Grafika minimalnie się zmienia, ale te zmiany nie są zadowalające w moim odczuciu i mam prawo o tym napisać. Z nikim się nie chcę kłócić o głupią grę, bo to jest zwykła dziecinada.
Zaskakująca odpowiedź, biorąc pod uwagę to co Ja napisałam. Mocna nadinterpretacja.
Te niby "ataki" na Ciebie to nic innego jak wyrażanie opinii i stwierdzenie faktów, nie zauważyłam też, żeby ktoś się o Tobie źle wyrażał, więc rzeczywiście, ktoś tu musi wziąć na wstrzymanie.
To nie jest kłótnia, tylko dyskusja, od tego jest to forum, żeby dyskutować.
-----------------------------------------

Czy widzieliście już to zdjęcie? (znalazłam na DotSim):
http://sims.arhn.eu/2014/06/nowe-zdjecie-z-czworki-2/