View Single Post
stare 17.06.2014, 10:05   #1755
simka334player

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Hm...
W kwestii tego otwartego otoczenia... dzieki ani za info.
grałam kiedyś w taką starą grę Torment sie nazywała. cały świat był jednym miastem i poruszanie sie miedzy dzielnicami wymagało ładowania.
I tak będzie w TS4 z tego co mówił simgurugraham. Willow creek to miasto świat z dzielnicami. Bardzo podobno różnymi od siebie z wyrażną tożsamością i żeby przejść z jednej dzielnicy do drugiej trzeba poczekać na ładowanie. w każdej dzielnicy ma być podobno po 5 działek ( rozumiem że są to parcele mieszkalne?) , mają być jeszcze public places w każdej dzielnicy . czy one wchodzą w ilość 5 działek, SSG nie sprecyzował. ma tam być dużo różnych objektów dla simów i np simy mieszkające obok parku będą myślały żęby skorzystać z tych urządzeń. spontanicznie i autonomicznie. Te publiczne parcele to chyba właśnie parki etc jak w trójce(?)
Można podobno posłać simów z rodziny którą się kontroluje w danym momencie do różnych dzielnic zadając im jakieś proste rzeczy do zrobienia. W każdym momencie podobno można sie przełączać z sima na sima. Podobno również z rodziny na rodzinę a nawet z miasta świata na miasto świat jeśli takie wprowadzą.
Ma byc coś podobnego do edit town z trójki ale ma być podobno o wiele prostsze.
Mamy też kontrolę nad starzeniem się. czy tylko nasza rodzina czy cała dzielnica czy cały świat.
Co do króliczych nor nie ma ich być..... Sim idzie do pracy i znika poza krawędzią świata a potem wieczorem wraca... (jak w dwójce?)
Ma być jakaś niespodzianka w sprawie króliczych nor.
Wg mnie wiele rzeczy jeszcze sie zmienia, na pewno jeszcze nad wieloma rzeczami pracują.
Poza tym , jak juz pisałam, SSG mówił że w tej Galerii będzie można prezentować swoje dzieła a nawet tzw dodatki z neta czyli custom content.
czyli opcji zmiany stylu powinno być dużo. Znając kreatywność fanów....