View Single Post
stare 19.06.2014, 20:32   #8
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Mroczne Przygody Rodziny Kowalskich

Bardzo dziękuję za liczny odzew Cieszę się, że Wam się spodobało

Nie zamierzam się spieszyć z robieniem tego komiksu Do tej pory zawsze jak się za coś zabierałem to narzucałem sobie tempo pracy i nie wychodziło mi to na dobre. Toteż nie daję żadnych gwarancji odnośnie czasu ukazania się kolejnej części. Mogę jedynie obiecać, że takowa się ukaże. Mam pomysł na co najmniej kilka części i nie zamierzam ich zmarnować

A teraz po kolei

Livko - Chrupcio pisze i jeszcze robi zdjęcia Ta część była takim wstępem, przedstawieniem bohaterów. Postaram się aby te "właściwe" odcinki były dłuższe, ale jak to wyjdzie dowiem się jak już się za to zabiorę xD Miło mi, że podobają Ci się postacie.
Z poseboxami miałem niezłą zabawę Moje simy są już wygimnastykowane za wszystkie czasy
A teraz Mroczna Porada dla każdego, kto robi zdjęcia do czegokolwiek: nigdy, powtarzam, NIGDY nie zostawiajcie simom włączonej wolnej woli

Libby - jak Mroczne to już wiadomo czyje Fajnie, że mam już wyrobioną markę, chociaż dopiero zacząłem robić OJSG xDD Dziękuję za pozytywną opinię

Diana - bardzo chętnie sobie poczytam ten komiks :> Dziękuję

Ktoś - bardzo denny cenny i treściwy komentarz, dzięki

Daisy - też go nie polubię Nawet własny ojciec go nie lubi xD Oj tak, pokaże jej W "oryginale" (czytaj: mojej głowie) ta scena była dłuższa ale ostatecznie uznałem, że to nie będzie dobrze wyglądać xD Dziękuję :>

Pink Panther - jeśli mówisz o tym OJSG co ja myślę, to też je uwielbiam Szkoda, że zostało tak okropnie zaniedbane! Dziękuję bardzo

Zapraszam innych do czytania i komentowania

Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 20.06.2014 - 12:33
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem