eris234, ja biorę pod uwagę grę w czwórkę, bo ogólne wrażenie mi się podoba (tylko ta grafika nie), ale tylko pod warunkiem, że jakiś moder narysuje ładniejsze teksturki zastępcze. Jest to możliwe, choć mało prawdopodobne. Dlatego mam rękę na pulsie i śledzę niusy, ale nie napalam się za bardzo na tą grę i staram się patrzeć na niusy realistycznie, pod kątem moich wymagań. Jeśli bym to kupiła, to nie prędzej niż jak wyjdzie pierwszy dodatek i ludzie będą pisać, jak gra się zachowuje po zainstalowaniu dodatku. Czy się tnie, wyłącza, czy też może jest nadal super stabilna. Koniec z kupowaniem w ciemno wyrobów EA Games! Chętnie pobawiłabym się np. kreatorem Simów, bo to też jakaś forma rozgrywki, choć przyznaję, ja nie lubię za bardzo tworzyć Simów, oraz budować\meblować domów. Dla mnie największa Simowa frajda to jednak klasyczny, zwyczajny dzień z życia typowej familii, rozmnażanie, dręczenie Simów każąc im zmieniać brudne pieluchy swoim pasożytom... wróć... ukochanym dzieciaczkom...

Tego typu klimaty. I tak, baseny są mi potrzebne, bo moje Simy dużo pływają! Jeśli ktoś tego nie rozumie, bo sam nie korzysta, to OK, ale
dla mnie baseny są ważne. To tyle z mojej strony o basenach i grafice, pewnie znowu ktoś się przyczepi, ale cóż zrobić, tym razem odpowiadałam na pytanie\wyjaśniałam wątpliwość eris234.