View Single Post
stare 23.06.2014, 06:37   #1814
Piwusia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Irbis napisalas ze wolalabys nie sledzic juz newsow, zeby potem w grze sama odkrywac co lepsze rzeczy, ale zarazem nie umiesz sie powstrzymac przed sledzeniem newsow. Ja mam tak samo i mysle, ze wiekszosc uzytkownikow tego forum tak ma. Jednak chyba nie musimy sie martwic ze przed zagraniem w czworke bedziemy juz ja znali doglebnie, bo tworcy skapia informacji i mimo wszystko najwiecej jak dotad widzielismy CAS-u. Rozgrywka wciaz kryje w sobie wiele niewiadomych. Co do aspiracji, w dwojce sa fajne. ja najbardziej w The Sims dwa lubilam aspiracje rodziny i popularnosci, na drugim miejscu aspiracje bogactwa, na trzecim-zdobywania wiedzy. Nie lubie pragnienia romansowania i pogoni za przyjemnoscia i nie nadaje im moim Simom. O dziwo siostry Kaliente i Don Lotario maja pragnienie romansow, ktorej to aspiracji nie lubie, a oni sami sa moimi ulubionymi Maxisowymi Simami. Jesli w podstawie czworki nie bedzie tych bohaterow, to postaram sie ich sama odtworzyc. Ciekawe jaka aspiracja w czworce najbardziej mi sie spodoba. Na chwile obecna pociagaja mnie wszystke oprocz sportowej, romansowej i deviance.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem