View Single Post
stare 23.06.2014, 10:24   #1816
simka334player

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

No tak...
Ktoś tu zauważył że czuje się jakby przespał kilka miesięcy i że wszyscy już grali w TS4 i wszystko juz wiedzą. Dokładnie tak... Ciagle to powtarzam że wszystko sie okaże dopiero jak zagramy. Co oczywiście nie powstrzymuje nas od tego miłego gdybania a nawet miłego "hejtowania". Bo od tego jest to forum, prawda.
Jeśli ktoś chce komentować brak lub nie tego wyrazu na b.... chyba może to robic. Natomiast dobrze by było przeczytac poprzednie posty zanim sie cos napisze.
Anyway...
Laseczko, zgadzam się z tobą...animacje w TS2 są rewelacyjne. tyle lat gram a nic a nic mi sie nie nudzą. I zawsze z przyjemnościa na nie patrzę. Mam nadzieję że w jakiś sposób wrócą do tego w TS4.
I tez mi się wydaje że nie dotrzymaja wrześniowego terminu. To że nie pokazują dzieci i prawdziwej rozgrywki chyba świadczy o tym że prace są jeszcze daleko w polu.
Z CASa sa dumni i może zrobia tak jak z BodyShopem. Można było sciągnąć sobie samego Bodyshopa między TS1 a TS2 i stworzyć simów których potem można było importować do gry gdy wyszła.
W TS2 nigdy nie starałam sie stworzyć jakiegoś zamierzonego podobieństwa. Wychodziło mi czasami przez przypadek!
Co do otwartego świata jeszcze to wg mnie te 5 lots to działki mieszkalne a public places będą ( wg mnie) tak łatwo dostępne jak w trójce parki i baseny i siłownia. Czyli nic nowego.
Może ta niespodzianka w sprawie króliczych nor będzie dotyczyć przynajmniej restauracji.?Fajnie by było gdyby były dostępne restauracje, bary i lodziarnie tak jak w TS1.
No zobaczymy.... Fajnie jest sie znowu cieszyć na jakąś simową grę....