Cytat:
Napisał marandile
A, to stąd te fajne zdjecia z MjakM, którymi się zachwycałam
Bardzo dobra decyzja, by opublikować dom 
Bryła - bomba, ogród, taras również.
Co do wnętrz to pare rzeczy bym zmieniła - np. schody na jakieś bardziej nowoczesne, podobnie drzwi na taras, wyrzuciłabym stolik w łazience pod oknem, jest jakiś taki niepasujący. I w niektórych miejscach przedmioty są prześwietlone.
Pozatym super  Chyba najlepsza praca jaka ostatnio widzialam w TS3 na forum 
|
marandile - bardzo dziękuję! Miło mi, że nasza architekt roku mnie doceniła

Odnośnie zmian, które byś wprowadziła - zgodzę się ze schodami i stolikiem w łazience(w tym przypadku szukałem pomysłu by wypełnić jakoś miejsce w tej łazience, zawsze mam z tym pomieszczeniem problem). Jeżeli chodzi o drzwi na zewnątrz z kuchni - próbowałem przymierzyć wiele drzwi, które mam zainstalowane w swoich simsach, ale tylko te - moim zdaniem - pasowały tu
A te prześwietlone obiekty mnie prześladują. Jak już sobie wszystko fajnie ułoże m.in. meble i dodatki to nagle daję dodatkowe oświetlenie i np. część belki jest innego koloru niż reszta. Tu muszę jeszcze poćwiczyć
Cytat:
Napisał forbidden
Bardzo mi się podoba, jest taki elegancki ale jednocześnie przytulny. Bryła świetna, bardzo podoba mi się kolorystyka poszczególnych pomieszczeń 
|
forbidden - wielkie dzięki! Nad kolorystyką najbardziej starałem się popracować, by całość tworzyła w miarę spójną kompozycję
Cytat:
Napisał Mika
Nie ma co dużo mówić. ŚWIETNY!!!
Bardzo podoba mi się ta rabatka otoczona kamieniami, oraz salon.
W swojej jadalni mam identyczne stół, i krzesła. Dosłownie kropka w kropkę.
Brawo!
|
Mika - dziękuję

Aż nie wiem, co odpowiedzieć...
Cytat:
Napisał anie_1981
Piękny! Podoba mi się to, jak ten dom jest urządzony, ja bardzo lubię gdy w domu są takie drobne obiekty, które nadają mu klimat, choćby butelka z ketchupem w kuchni. Dom jest urządzony naprawdę ze smakiem i już mam sporą listę CC, które chciałabym zgapić.... np. te podkładki ze sztućcami na stole, pięknie jest.
|
anie_1981 - ojej, dziękuję! Jeżeli tylko jakiolwiek cię interesuje, to napisz do mnie na PW i ci powysyłam linki jak uda mi się znaleźć
Cytat:
Napisał Daisy
To jest coś WSPANIAŁEGO. Nad każdym zdjęciem można zachwycać się z osobna, brak słów po prostu. Kolorystyka genialna. Meble jeszcze lepsze, nie mogę się nadziwić skąd je masz, są tak relistyczne i doskonałe. Te belki na sufitach... jestem zachwycone, też chcę takie! Wielka ściana z samymi oknami zasłoniętymi żaluzjami jest cudowna, świetny pomysł. Jestem powalona na kolana przez ten dom i nie wiem co jeszcze mam wychwalić bo wszystko jest piękne. Zazdroszczę 
|
Daisy - ah

dziękuję bardzo. Jeśli chodzi o meble to w pewnej ilościi są one z podstawowych dodatków do gry, a większość - z internetu, więc jeżeli masz jakieś życzenia odnośnie tych obiektów, to napisz, a ja postaram się je jakoś odnaleźć.
Może ktoś jeszcze się skusi?