View Single Post
stare 26.06.2014, 18:39   #147
Diana
Moderator

Reputacja: 46
Domyślnie Odp: Zerwane płatki kwiatów by Daisy (+18)

Niedawno pisałaś mi, że następne odcinki z pewnością mi się spodobają. Tak, to faktycznie było genialne. Yay, zaczyna się prawdziwa akcja!
Wiedziałam od początku, że ta blondyna coś knuje. Kiedy okazało się, że opony w samochodzie Susany są przebite, od razu domyśliłam się, że to jej sprawka. Czy polubiłam jej postać? Hmmm... Lubię wszystkie postacie, które wprowadzają tyle akcji!
Co może dziać się dalej z Sus? Trudno stwierdzić, to może być praktycznie wszystko. Za bardzo nie będę się zastanawiać, chcę mieć większą niespodziankę! Ciekawi mnie, co łączy Elizabeth z Alexem. Moje pierwsze skojarzenie - ona jest jego byłą i teraz się mści.
Ciekawy motyw z tymi kwiatami. Pewnie musiałaś sporo poszukać na ten temat w necie. Dziwi mnie tylko trochę postawa Susan, ja na jej miejscu bym w to nie uwierzyła. xD Zresztą fajnie byłoby, jakby ona wyśmiała całe to znaczenie kwiatów, a potem serio coś by się stało!
Fajnie wygląda nasza główna bohaterka w nowej fryzurze, pasują te włosy do niej.
Zdjęcia ładne jak zawsze, ta pierwsza sklejka jest genialna. I nawet Anna na niej jest. Tylko mam zastrzeżenie do tej fotki, coś nie tak jest z pozą... Śmiesznie wygląda ręka Susany wystająca z Alexa. XD
Ale się rozpisałam. Odcinek jest świetny, chyba nie wytrzymam z ciekawości do następnego... D: