View Single Post
stare 26.06.2014, 22:39   #3
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Nevada Zobacz post
Nie rozumiem jak można podchodzić tak lekko do zabrania czegoś, co było w grze od 10 lat (a jeśli chodzi o baseny od 14 lat). To są jednak podstawy.
Przecież to jest gra komputerowa, więc jak mam do tego podchodzić? Podchodzę do tego lekko, bo najgorsze co może dla mnie z tego wyniknąć, to brak nowej odsłony gry na mojej półce. Nic strasznego, przykre, ale nie straszne.
Ja z kolei nie rozumiem, jak można tak bardzo to przeżywać, jak niektóre osoby (nie mam na myśli nikogo konkretnie). Przecież to nic nie da, przecież nie wpłynie to w żaden sposób na zawartość podstawy.
Cytat:
Napisał Absolem Zobacz post
Taaak? A wymień mi opcje zapowiedziane przez twórców, dla których warto kupić grę?
Daruj, ale szkoda mi czasu, żeby wypisywać wszystko co do tej pory było o grze powiedziane, po to, żebyś stwierdził, że to dla Ciebie nie ma znaczenia.
Tu na forum (zapewne nie tylko na tym), możesz zauważyć, że są ludzie, którym gra się podoba. Nie jest więc tak, że cały świat jest tak niezadowolony, jak Ci się wydaje.