View Single Post
stare 26.06.2014, 23:52   #148
Daisy

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Zerwane płatki kwiatów by Daisy (+18)

Ale miły komentarz, dziękuję!
Cytat:
Niedawno pisałaś mi, że następne odcinki z pewnością mi się spodobają. Tak, to faktycznie było genialne. Yay, zaczyna się prawdziwa akcja!
Dokładnie tak, zaczyna się Myślę, że następne będą Ci się podobać jeszcze bardziej o ile podołam w opisaniu swojego pomysłu
Cytat:
Wiedziałam od początku, że ta blondyna coś knuje.
Przecież była taaaaaka miła
Cytat:
Ciekawi mnie, co łączy Elizabeth z Alexem. Moje pierwsze skojarzenie - ona jest jego byłą i teraz się mści.
Ty to musisz zaraz wszystko wiedzieć… Ona się nie mści, ona eliminuje przeszkodę
Cytat:
Ciekawy motyw z tymi kwiatami. Pewnie musiałaś sporo poszukać na ten temat w necie. Dziwi mnie tylko trochę postawa Susan, ja na jej miejscu bym w to nie uwierzyła. xD Zresztą fajnie byłoby, jakby ona wyśmiała całe to znaczenie kwiatów, a potem serio coś by się stało!
Aż tak dużo nie musiałam szukać, uwielbiam znaczenie kwiatów i to co można dzięki nim przekazać i w jakimś stopniu sama w to wierzę dlatego pewnie Susana też
Cytat:
Fajnie wygląda nasza główna bohaterka w nowej fryzurze, pasują te włosy do niej.
Też mi się podoba, chyba jest bardziej sexy
Cytat:
Zdjęcia ładne jak zawsze, ta pierwsza sklejka jest genialna. I nawet Anna na niej jest.
Dziękuję, starałam się
Cytat:
Tylko mam zastrzeżenie do tej fotki, coś nie tak jest z pozą... Śmiesznie wygląda ręka Susany wystająca z Alexa. XD
Faktycznie, nie zauważyłam tego wcześniej, mój błąd – proszę o wybaczenie
Cytat:
Odcinek jest świetny, chyba nie wytrzymam z ciekawości do następnego... D:
Więc postaram się uwinąć
Dziękuje jeszcze raz za tak fajny komentarz!

Komunikat
Podjęłam w końcu trudną dla mnie decyzję, o przeniesieniu tego tematu do działu Fotostory. Broniłam się przed tym rękami i nogami, bo uwielbiam dział OJSG, uwielbiam czytać Wasze opowiadania. Jednak zdaję sobie sprawę, że z każdym odcinkiem coraz bardziej odbiegam od sentencji tego działu. O ile na początku faktycznie trzymałam się w kanonie OJSG, to teraz staje się to bardziej historią pasującą do FS. Obliczyłam, że do zakończenia zostało jeszcze ok. 10-12 odcinków więc nie tak mało jak mi się wydawało. Ten dział powinien mieć opowiadania z krótkimi opisami i dużą ilością zdjęć przedstawiającą grę, a nie wymyśloną wybujałą historię. Dlatego podjęłam decyzję, że wolę być najgorsza w dziale FS, niż nie pasująca tutaj. W duchu liczę jednak, że osoby czytające i komentujące nadal będą to robić, bo uwielbiam Wasze komentarze i każdy sprawia mi radość. W samym opowiadaniu nic się nie zmieni, ani ilość zdjęć ani ilość teksu, będę pisała tak samo jak do tej pory. Mam nadzieje, że zobaczymy się w takim samym składzie w dziale Fotostory! Pozdrawiam i liczę, że nie zniechęciła Was moja decyzja.

Ostatnio edytowane przez Daisy : 27.06.2014 - 12:02
Daisy jest offline   Odpowiedź z Cytatem