Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
He-llo wszystkim!
No więc przebrnęłam przez ponad 20 stron postów. I znowu nasuwa mi się uwaga którą już powtarzałam na forum.
Komentarze wydają się dotyczyć gry ,w którą grano przez wiele dni i nocy, a nie tych kilku przeczących sobie nieraz informacji , kilku filmików i zdjęć.
Ja mam zamiar kupić tę grę, pograć sama i zadecydować czy mi się podoba czy nie.
Sądząc po komentarzach to wielu forumowiczów nie będzie grało w TS4(??!!) . No worries, me dears! Ja zagram i wszystko wam opowiem!
No dobra, żarty na bok.
Dla mnie TS4 to nowa gra i oczekuję ( albo raczej dopuszczam do siebie możliwość ) czegoś nowego. Naturalnie w granicach tytułu. Kupując tę grę nie oczekuję prucia flaków, walki na śmierć i życie oraz ciosów sztyletem w plecy. Przecież to simsy. I gra. Jeżeli mi się gra nie podoba to w nią nie gram i nie obwiniam twórców że mi się nie podoba.
Mogłabym tu wymienić kilka ulubionych gier w których gram wyłącznie w starsze wersje... Settlers, Heroes of Might and Magic etc.
Twórcy obecnie biorą stary sprawdzony temat i przerabiają go na nowo.
I , jesli mają szczęście, mają nowych fanów. To co zrobiono ze Star Trekiem..... Dżizys! ale to off-topic...
Wracając do simsów.
Zobaczymy co nam zaserwują we wrześniu, jeśli termin nadal będzie aktualny.
Ja tam staram się mieć tzw open mind. Czego i wam wszystkim życzę.
Pozdrawiam