View Single Post
stare 28.06.2014, 18:54   #2006
Piwusia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Ten Sim, który je babeczkę... Ma świetne piegi, a do tego różnokolorowe tęczówki; jedno oko zielone, a drugie szare. Super, Simy są bardzo zróżnicowane. Ogólnie filmik pozytywny. Nie wiem czy już wcześniej pisałam, że nie podobają mi się dymki. W poprzednich odsłonach były lepsze. Jeden z Simów znowu ma w chmurce myśl o kosmicie, więc tymbardziej dziwi mnie, że nie będzie kosmitów w podstawie. Krowokwiat pokazywali już wcześniej, to fajne nawiązanie do dwójki, chociaż w The Sims 2 ani razu nie grałam z krowokwiatem. :p Będzie laleczka voodoo, fajnie. Render jest ok, w końcu widać na nim niemowlę. Nie ukrywam, że małe baby jest słodkie, ale pewnie nie będzie można przebierać go w ubranka. Pewnie jedyne dostępne dla niego opcje będą następujące: karmienie piersią, karmienie butelką, przewijanie i przytulanie... Bardzo brakuj etapu małego dziecka pomiędzy etapem niemowlęcia, a dziecka w wieku szkolnym. Tak jak pozostałe osoby liczę na to, że w podstawie czwórki pojawią się elementy prowadzenia własnego biznesu.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem