View Single Post
stare 30.06.2014, 18:08   #1
Pink Panther

Reputacja: 25
Domyślnie Bitwa o Dom - wersja Simowa: ELIMINACJE

[IMG]http://oi61.************/98uet5.jpg[/IMG]

Witam wszystkich uczestników konkursu Macie przed sobą pierwsze z zadań konkursowych - dla niektórych też niestety będzie ono zadaniem ostatnim. Dziękuję za tak duże zainteresowanie konkursem i życzę powodzenia. Pamiętajcie - wśród Was jest już zwycięzca!

Do znanej w całym Bridgeport projektantki wnętrz Alison Bright zgłosiła się pewna kobieta. W mailu napisała:
Dzień dobry. Nazywam się Jennifer i jestem nauczycielką chemii z wieloletnim stażem. Przedmioty ścisłe to moja miłość, ale chemię uwielbiam ponad wszystko inne. Niestety, obowiązki wicedyrektora szkoły, które przejęłam niedawno od koleżanki z pracy, kompletnie zmieniły moją codzienność.
Naprawdę często robię kartkówki i zadaję prace domowe swoim pociechom. Chcę, żeby do końca życia zapamiętały, jak zachowuje się świeżo strącony nadmanganian(VII) potasu. No co jak co, ale takie rzeczy wiedzieć muszą. Zawsze sprawdzałam to wszystko w szkole, jednak teraz mam masę innych rzeczy do roboty i zabieram wszystko do domu. Tam niestety brakuje mi miejsca, gdzie mogłabym w ciszy sprawdzić wiedzę uczniów. Mimo że mieszkam całkiem sama przeszkadza mi hałas dobiegający z ruchliwej ulicy pod moim blokiem. Chciałabym Panią serdecznie poprosić o zaprojektowanie dla mnie zacisznego gabinetu pełnego kwiatów, w którym poza sprawdzaniem prac uczniów mogłabym też w spokoju poczytać interesującą książkę, o tematyce naukowej oczywiście.

Pani Jennifer załączyła do maila swoje zdjęcie:

Niestety, projektantka ma w tym momencie masę innych projektów do wykonania i potrzebuje Twojej pomocy.

Zaprojektuj gabinet na podstawie powyższego opisu oraz własnego pomysłu. Gotowa praca może zawierać maksymalnie 3 zdjęcia o rozmiarze maksymalnym 800x600 pikseli. Prace należy wysyłać poprzez prywatną wiadomość do organizatora konkursu (Pink Panther) do 8 lipca 2014 roku do godziny 23:59. Po tym czasie otwarta zostanie sonda, w której użytkownicy forum zagłosują na najlepszy ich zdaniem gabinet. Autorzy 10 prac z największą ilością głosów przejdą do kolejnego etapu konkursu. Pytania odnośnie tego etapu można zadawać w tym temacie.

Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 05.07.2014 - 21:10
Pink Panther jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.