View Single Post
stare 01.07.2014, 10:53   #251
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Ach te Dzieci!

Edward Barański
syn Rozalii (Ptyś) i Doriana Barańskich, młodszy brat Kamili, którą przedstawiłam w poprzednim poście.

Bliźnięta: Paweł i Ela Forteca
dzieci Zyty i Ignacego

Paweł i Dominika Galon są najlepszymi przyjaciółmi, a ja mam wrażenie, że już teraz ciągnie ich ku sobie

Ela z Roxie.

A tutaj z Marysią Sową wg. pokrewieństwa Ela jest jej ciocią Maria to córka Franki i Aleksandra.

Julita Konieczna
Córka Damiana i Sary (Martyniuk) Koniecznych, na zdjęciach z tatą i dziadkiem Gabrysiem

Mała doskonale wie z kim bawi się najlepiej

Oliwia Wojtaszek
córka Janiny i Roberta

Mikołaj „Nicky” i Kamil Martyniuk
Synowie Andrzeja i Romy (Galon) Martyniuk, a już niedługo starsi bracia małej panienki

Teddy Bąkiewicz

Teodor jest synem Leny (Bogackiej) i Sebastiana Bąkiewiczów; na zdjęciach z babciami: Bereniką Bąkiewicz i Sonią Bogacką.

Na początku nie mogłam dojść do tego po kim Teo ma oczy Tata ma ciemnobrązowe, mama niebieskie a on? On poszedł w babcię Sonię i ma bursztynowe (?)

Honorata Stępień
Córka Daniela i Małgosi (Centki) Stępień

Aleksy i Maksym Krakus
Najmłodsi synowie Abigail Krakus i jedyne dzieci Zygmunta Krakus. Mają czwórkę starszego rodzeństwa: Joachima <on zapewne niedługo zagości w moim OJSG>, Rity, Miriam i Jakuba Fręch. Aleksy jest starszy, chociaż między chłopcami jest niewielka różnica wieku

Aleksy jest ulubieńcem Miriam. To jedyny brat, którym zajmuje się z niejaką przyjemnością

Z bratem Jakubem

Maksym, po prostu cały tata, hah.

A na koniec mój mały śpioch – Aleks

Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.