Co do tych króliczych nor to mi nie przeszkadza, że w tej kwestii powrócili do dwójki... Jeśli chodzi o te parcele publiczne i ma być ich 5 to wydaje mi się, że to będzie siłownia, biblioteka, bar/restauracja, park i kino. Wnioskuję to z dotychczasowych filmików i zdjęć...
A wracając do małych dzieci i ich rzekomym "pojawią się w jakimś dodatku" to mam ku temu wiele wątpliwości, a w sumie to nie wierzę w to wcale, Dlaczego? Bo jak sobie wyobrażacie dodanie "nowej" grupy wiekowej? Na przykład:
Macie swoją rodzinkę. Mama, tata i dziecko (to w wieku szkolnym). I Simka zachodzi w ciążę i co? To drugie dziecko jakimś cudem będzie miało więcej etapów? Niemowlę, małe dziecko i dziecko? Więcej by z tym było roboty aniżeli od razu by to dali w podstawce..
A co do jednakowego wzrostu nastolatków, dorosłych i seniorów to może będzie tak, że te wszystkie grupy wiekowe będą mogły łączyć się w pary? Do tej pory nie mogliśmy zrobić tak żeby nastolatek był w związku z dorosłym albo seniorem... Gdyby się okazało, że o tym pomyśleli to byłabym nawet zadowolona... Pamiętacie może, kiedyś też były jakieś pytania dotyczące wzrostu.. A! już wiem! Pytanie brzmiało czy my sami będziemy mogli ustawiać wzrost, tworząc karzełki i wielkoludy

. I odpowiedź brzmiała, że nie, bo za dużo by było pracy przy animacji.. Więc może twórcy stwierdzili, że lepiej dać tych Simów w równym wzroście, ale z możliwością łączenia ich w pary.. Sama jestem ciekawa co z tego wyniknie.