View Single Post
stare 01.07.2014, 17:14   #9
Effie

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Kiedy jeden z naszych Simów odwiedza inny świat, możemy bez problemu przełączyć na widok reszty rodziny, która została w domu.
To mi się podoba

Cytat:
Czas w grze upływa nieco wolniej niż w The Sims 3
Super, że już Sim nie będzie np. godzinę jadł śniadania Z drugiej strony ja swój czas na grę poświęcam po jednej simowej dobie, więc skutek będzie taki, że czasu realnego poświęcę na nią więcej xd

Cytat:
SimGuruGrant zapewnia, że stworzyli fajny system urządzania przyjęć.
Jako istota aspołeczna nie organizuję przyjęć (kilka razy próbowałam, ale zajmowanie się gośćmi jest nudne i bezużyteczne), więc jestem ciekawa czy wymyślili coś, co mnie zainteresuje

Cytat:
SimGuruGrant sprecyzował swoją ostatnią wypowiedź odnośnie prawo- i leworęczności Simów. Pisze, że to nie jest coś, co możemy wybrać, ale istnieje szansa, że nasz Sim będzie leworęczny. Jako przykład podaje, że Sim będzie brał napój do lewej, a nie prawej ręki.
Byłam przekonana że czytałam poprzednio (jak była informacja, że nie są ani prawo- ani lewo-), że to zależy właśnie od tego jak było im wygodniej przy tworzeniu animacji (że Sim niektóre czynności będzie wykonywał lewą a inne prawą ręką). Widocznie wtedy źle zrozumiałam, albo zmienili zdanie. Tak czy owak jest mi to obojętne
Effie jest offline   Odpowiedź z Cytatem