@up: i pomyśleć, że ja tak gram xD
No ale też w Nieznanowie właściwie nie ma miastowych
Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! Ja z każdą "złą" informacją zaczynam coraz bardziej doceniać to, co już mam w TS2
No ale serio... W czym TS4 ma być lepsza od wcześniejszych odsłon? CASem? Emocje mam w TS2 a "czwórkowego" trybu budowania nie można nazwać rozbudowanym, bo brakuje tak podstawowych i oczywistych opcji jak baseny i piwnice, a w odniesieniu do TS3 dodatkowo samochodów (garaże/podjazdy) i CASTa. Wymarzone tworzenie domu to dla mnie wszystko to, co zabrali (szczególnie CAST) i rzeczy, których nigdy nie było, np. ściany o różnej szerokości, kilka wysokości podłóg (niekoniecznie fundamentów) w jednym domu, regulacja oświetlenia, bramy wjazdowe, podwieszana skrzynka na listy...
W TS3 postęp historii - gdyby nie był zrypany - też byłby fajną opcją, ale twórcy oczywiście postanowili go wywalić zamiast dopracować. "Otwarty" świat jak dla mnie też mógł zostać.
Inne opcje, które SimGuru tak zachwalają, w większości mam w mojej zawalonej do granic możliwości modyfikacjami TS2, a jeśli czegoś nie mam jak np. strychów - z pomocą kodów mogę to zdobyć
Może w jakimś dodatku pojawi się coś, czym będę naprawdę zachwycona...