View Single Post
stare 02.07.2014, 16:01   #2086
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Trójkę uratował Twallan ze swoim Story Progression - świetny postęp historii. Niestety już jakiś czas temu ogłosił "przejście na emeryturę" i wspierać swoimi modami TS4 nie będzie. Poza tym co to za gra, kiedy za kilka pokoleń nie znajdziesz w mieście potomków swoich pierwszych sąsiadów bo wymarli bezdzietnie i zostali zastąpieni przez inną rodzinę ;p Dla mnie cała frajda w trójce polega na tym, że mogę po kilku pokoleniach nadal podziwiać potomków rodziny np. Lada w SV

Tak jak ktoś wcześniej napisał, tak i ja napiszę: dopiero zaczynam na prawdę doceniać trójkę. TS4 będzie uproszczonymi simsami dla nowego pokolenia graczy, dla nas, wyjadaczy nie będzie tam wiele miejsca. To samo było w przypadku nowego SimCity - grą nikt się jakoś nie zachwycił, szybko się ludziom znudziła, a SimCity 4 do dziś jest rozwijane przez fanów, ma kilka ogromnych stron, na których wrzucane są wciąż nowe dodatki, budynki, ulice i mody i ludzie nadal tą grą się jarają. To samo może czekać trójkę, ciągły rozwój przez społeczność graczy, natomiast czwórka będzie grą na chwilę. Oczywiście tak przypuszczam, zobaczymy co tam jeszcze EA wymyśli...