View Single Post
stare 05.07.2014, 16:27   #2
Piwusia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Te ceny są kosmiczne, zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę, że podstawka to nie będzie "pełna" gra i żeby mieć kompletny gameplay trzeba będzie zapłacić za multum dodatków, akcesoriów itp. To faktycznie kupowanie kota w worku, bo nie wiadomo jak gra się rozwinie z dodatkami itp. Nawet nie została nam pokazana rozgrywka... Nie wiem już sama czy gra mi się podoba czy nie, twórcy mają beznadziejny sposób informowania fanów. Nie pokażą interfejsu, bo może on ulec zmianie i gracze znowu się rozczarują, no po prostu świetne tłumaczenie, nie ma co. I ekrany ładowania... W dwójce mi nie przeszkadzają, bo tam inne aspekty gry są dobrze rozwinięte, ale w czwórce w połączeniu z innymi niedoróbkami, ekrany ładowania będą sprawiać, że poczujemy się jakbyśmy grali w okrojone demo. Nie wiem czy kupię czwórkę, przede wszystkim skąd taka cena, skoro gra ma podobno działać na kompach sprzed 7 lat; przestarzała technika, tekstury jak z giery dla dzieci, ale marka jest to i cena wygórowana. Jestem pewna, że wiele osób odczuwa podobne rozżalenie jak ja.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem