View Single Post
stare 06.07.2014, 03:20   #53
FairySoul

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowieści ze Starlight Shores

Niestety musiałam wykonać reinstalację gry i tym samym usunęły mi się poprzednie rodziny ;(

Ale mówi się trudno, na razie gram tak tylko dla zabawy, ale porobiłam kilka zdjęć:

Domek moich simów:

Mieszka w nim młode małżeństwo: Kourtney i Takasugi Ishimaru

Takasugi marzy o tym, by zostać astronautą, dlatego ciężko pracuję i ulepsza wszystkie urządzenia w domu, z czego Kourtney jest bardzo zadowolona bo nie musi sprzątać i nie potrzebnie wynajmować pokojówki!

Jak już przedstawiłam Takasugiego to czas na jego piękną żonę, Kourtney chce zostać dziennikarką, dlatego często rozmawia przez telefon i czyta gazety, książki, co doprowadza jej męża do szału, bo chciałby spędzać jak najwięcej czasu z ukochaną:

Kourtney została wciągnięta przez poduszkę, mam nadzieję, że chociaż jest jej wygodnie

Okazało się, że Kourtney jest w ciąży, ani chwili nie czekając poszła się pochwalić wszystkim sąsiadom:

Natomiast Takasugi odwiedził swojego przyjaciela, miał chłopak rozrywkę z wilkołakiem:

Nadeszła ta wspaniała chwila, kiedy wreszcie Kourtney zaczeła rodzić, oczywiście jak to w simsach zerwała cały dom w nocy :

Urodziły się bliźniaczki: Alison i Kaori

Tutaj dumny tatuś, na rączkach Alison:

A tutaj mamusia z drugą siostrzyczką Kaori:

Dziewczynki się urodziły w halloween

Dlatego świeżo upieczona mama musiała jakoś zadbać o wizerunek ogrodu i wycinała dynię:

W między czasie Takasugi naprawiał kibelek, przed przyjęciem, wcześniej postanowił, że w tym roku urządzi maskaradę, więc czemu nie

I tak o to maskarada się zaczeła, Takasugi przebrał się za płetwonurka, tylko po co mu ten szalik

Kourtney przebrała się za pokojówkę, niestety zdjęcia nie mam

Impreza trwała w najlepsze, w między czasie Takasugi rozdawał słodycze dzieciakom z okolicy:

Nawet się zaprzyjaźnił z małym gladiatorem :

Czas szybko mijał, a czas niemowlęcia mija jeszcze szybciej, szczęśliwi rodzice urządzili dziewczynkom imprezę i zaprosili najbliższym przyjaciół:

Alison na rączkach u taty:

I Kaori u mamy:

CDN

Przepraszam z góry za jakość zdjęć i za małe zamieszanie z historiami, niestety simsy mi się często psują i wiecznie mam z nimi problemy, dlatego czasem odniechcewa się gry, ale teraz działa dobrze, jak na razie
FairySoul jest offline   Odpowiedź z Cytatem