Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 08.07.2014, 13:12   #185
Shattered

Reputacja: 22
Domyślnie Odp: Miasteczko

Kapliczka i cmentarz są naprawdę śliczne. Tak samo jak i stara latarnia.. Sama to budowałaś? Jestem pod wielkim wrażeniem!!
No ja na miejscu Tobiasza to bym tej pipie nie wybaczyła.
Pieknie wyglądali na ślubie, ładne miejsce. Ładne ubrania ciążowe. Ja ściągam ich pełno, a moje simki i tak łażą w tym od Maxisa...
Matko, ten list.. Niesamowicie wzruszający..
Na pierwszym zdjęciu Gustawa, jego głowa wygląda jak przyklejona do innego ciała..
Mina jest bardzo ładna, świetna fryzura.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ludwiś ma fajne włoski.. Ale jego tata, no niedobrze. Takie zajęcie, na pewno kiedyś wyjdzie na jaw i będą z tego problemy.
NO ŻARTUJESZ CHYBA!!!!!! SALOMEO!!!!
Biedny Ludwik. Kwarcewicz i tak zawsze będzie bardziej kochał Judytę..
No co za sprośna świnka, chce być mężem Judyty. Toć to chyba karalne
Judyta w późniejszym etapie życia zapuściła okropną fryzurę..
CO?? Jej ojciec ucieszył się ze ślubu, dla mnie to bynajmniej dziwne. Aczkolwiek te spotkanie nad wodą i moczenie w wodzie nóg, takie romantyczne, że aż zazdroszczę..
Marcelinka jest śliczniutka
.. Zostawiła go??
Nie próbował ich szukać, tylko wyjechał?
Wasyli jest słodki, ale jego matka to nie dobry materiał na matkę.
No nie!!!!!!!!! Nie wierzę, że ten sam sim co patrzył na swoją matkę i marzył, że kiedyś będzie miał taką żonę, oddał swoje dziecko do domu dziecka. Zresztą nie wiadomo co z nim zrobił...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬
No bo i faktycznie ten domek z zewnątrz wygląda fajnie. Świetnie! To takie urocze, że po studiach wzięli ślub i dalej grają ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Kira powinna **** miłość i zająć się studiami.. Jezu to ten Kastor jest jakiś nienormalny, tak samo jak ojciec Kiry..
Sypialna cudowna!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Jestem przy 6 stronie. Jestem pod przeogromnym wrażeniem!! Historie są świetne, simy śliczne! I co ważne dla mnie, bynamniej do tej pory nie było stworów typu wampir czy wiedźma.
Też tak mam, mało komentarzy albo w ogóle i brak chęci do robienia zdjęć.

Ostatnio edytowane przez Shattered : 09.07.2014 - 08:39
Shattered jest offline   Odpowiedź z Cytatem