Hello
Trochę się wahałam, czy zakładać temat w tym dziale, ponieważ brak mi daru do wymyślania simowych historii i ubierania ich w słowa na wzór powieści. W końcu doszłam do wniosku, że nie będę dorabiać historyjek do zdjęć i tym samym przekazywać niestworzonych rzeczy, których w TS nie da się, hmm, przeżyć, rozegrać

To nie jest FS, tu do zdjęć dopasowuje się opisy, a nie zdjęcia do opisów, tak więc postanowiłam co jakiś czas dodawać tutaj fotki z życia moich simowych rodzin (czyli to, co OJSG zawierać powinno oczywiście), na luzie, bez zbędnych dodatków.
Zapraszam! :
+ Niestety bardzo ucierpiała jakość zdjęć, przepraszam, nie wiem dlaczego
BARRY
Stylizowana na wiktoriańską farmę
Jan - Pan domu, mąż Applejack, ojciec Williama, Jamesa i Diany. Nauczyciel w Szkole Podstawowej w Appaloosa Plains. Miłośnik koni. Codziennie po pracy z chęcią wykonuje swoje obowiązki na farmie.
Apple dnie spędza w gospodarstwie, opiekując się dziećmi, sprzątając, czytając...
Wyprawa na herbatę do domu znajomej. Tylko czekać aż liście zaczną opadać. Ciekawe kto będzie ten cały bajzel grabił
Kaśka, najlepsza przyjaciółka Jana
Jak zwykle coś się w domu psuje, ale Jan i jego młotek zawsze są w gotowości
Źrebak Dziki Koń wpadł w odwiedziny
Maja z ojcem Godrykiem, łobuzy
Azor
Codzienne pierdółki, np. rachunki
Apple uwielbia swój ogród, tak jak uwielbia gotowanie, a jesienne jabłka są idealne na szarlotkę.
Co wieczór trening

Ktoś robi...
... a ktoś zjada
Diana
(zdjęcie jak z TS2
)
Przyszła zima. Śniadanie w mini patio
A potem do pracy
William też wybywa z domu. Pracuje jako początkujący lekarz, dopiero uczy się zawodu na praktykach w szpitalu.
Komuś nie za gorąco?
A tymczasem Apple rozwaliła umywalkę, woda leje się w podejrzanym tempie. A męża w domu nie ma...
Dzieci u sąsiadki, a kobieta pobiegła poszukać kogoś znajomego w mieście, kto mógłby jej pomóc z naprawą.
Dziki koń
Łobuzy zimowe
Obowiązki trzeba wykonać
W międzyczasie Apple i James lepią wspólnie bałwana
Brudne dziecko to szczęśliwe dziecko
Nocna przejażdżka
Kilka zdjęć