Bardziej nie dało się wyostrzyć tych zdjęć?
Tak, przytulniejszy, ale nadal jest sporo nieprawidłowości.
Na początek przyczepię się do tego, że kompletnie nie wiem, po co wstawiasz dom za domem - spieszy Ci się gdzieś? Nie chce Ci się myśleć nad projektami? Nie masz czasu porozglądać się za dodatkami dobrej jakości? Nie czujesz potrzeby, żeby pooglądać domki innych w celu dodania czegoś nowego do swojego stylu?
Bryła - umieszczenie dwóch małych okienek bezpośrednio przy drzwiach jest bez sensu. Dach bez ładu i składu, w dodatku w prawdziwym domu by takie coś nie przeszło.
Wyjaśnij mi zasadność skomponowania granatowej cegły przy fundamentach z jasnym kamieniem na ścianach zewnętrznych.
Drzwi nie pasują do okien.
Obejście - przednia część płotu jak dla mnie też jest bez sensu, a drewniana brama nie pasuje do metalowego płotu.
Za dużo "choinek". Nie polecam mieszania roślin EAxisa z simową florą internetową.
Biały krawężnik - po co? A jeśli dla celów dekoracyjnych, dlaczego nie otoczyłaś nim tego fragmentu roślinności pod oknem?
Za dużo roślin przy drzwiach
Korytarz - kombinacja takiej tapety i takiej podłogi sprawia wrażenie wnętrza wyjętego z jakiegoś XIX-wiecznego domku na prowincji. Jaki jest sens robienia garderoby dobre kilka metrów od wejścia?
Jadalnia - tapeta jest straszna. Obrus jakiś niewydarzony (tzn. ten recolor - sam obrus jest ok), podobnie jak wazon z dwoma różami o najmniejszej możliwej liczbie polys

Kuchnia - ściany... Zagracona ściana po lewej stronie woła o pomstę do nieba. Podłoga nie pasuje do ścian, do mebli tym bardziej. Biały blat to jakaś pomyłka.
Salon - pusto, szafka z lampką nie pasuje do biblioteczki (zarówno pod względem stylu jak i koloru), rozmieszczenie mebli i sprzętów nieprzemyślane (wystarczyło telewizor dać w miejsce obrazu albo zabudować tamtą ściankę przy schodach, albo włączyć tą jedną kratkę do łazienki i zrobić w tym miejscu prysznic albo schowek). Masz plusa za fajne fotele, lampę i dobrane do nich zasłony

Łazienka - to jakiś żart, prawda? Doceniam jedynie próbę zaaranżowania szafek.
Korytarz nr 2 - zabrakło materiału na firankę?
Poza tym znów bez ładu i składu...
Pokój rodziców - może być

Łazienka nr 2 - wymienić tapetę i byłoby całkiem dobrze!

Pokój chłopca - smutny pokój dla smutnego maluszka!

Sytuację próbuje ratować sówka i tulipany, ale to za mało.
Balkon - drewno huśtawki gryzie się z drewnem stolika.
Pokój córki - eh, gdzie ta młoda dama trzyma ciuchy? Dlaczego jest tam tak pusto i dlaczego dałaś jej TAKIE łóżko? :<
Tył domu - jak dla mnie Sodoma i Gomora.
Kolejny poważny minus to rozkład pomieszczeń.
Pierwsze zdjęcie zapowiadało całkiem niezły domek, ale - niestety - nie wiem, ile jeszcze czasu będzie musiało upłynąć, żebyś zaczęła myśleć podczas tworzenia.
Póki co jest chaos i nadal odczuwalny chłód.
4,5/10