View Single Post
stare 12.07.2014, 04:49   #2373
kavoweciastko

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Witajcie.
Dawno mnie tu nie było, a komentarzy dużo się nagromadziło. Przez ten cały czas byłam mega zajeta ale wchodziłam na rózne strony o simsach by móc śledzic wszelkiego rodzaju nowinki. Czasem poczytałam troche komentarzy tutaj od czasu kiedy ostatni raz sie tu udzielalam ale uznałam, że nie ma to najmniejszego sensu. Dlaczego? Bo gdybym chciała na każdy odpowiedziec, sprostować coś to wyszła by z tego książka chyba. A ja mam tendencje do długiego odpowiadania na coś zazwyczaj.
Co do gry - zdziwił mnie fakt braku małych dzieci. Dziwnie będzie to wyglądać kiedy niemowle stanie się dzieckiem.. ale oby to zmienili jak najszybciej po premierze. Chcialabym mieć rodzine, w której z niemowlaka urosnie malec, którego bede mogła uczyć chodzić i mówić. Szczególnie kiedy bede chciała nagrywać na YT odcinki z ts4. Ciekawi mnie ile im to zajmie czasu po premierze gry żeby dodac grupe małego dziecka.
Do basenów przywykne. I tak rzadko sie moi simowie w nich kąpali. Wiec nie robi mi to takiej wielkiej różnicy.
Przyszło demo a ja niestety go nie dostałam. Troche nie fair postąpili z tym. Mogli dać wszystkim użytkownikom origin. No nic..trzeba poczekać.
Śmieszy mnie fakt jak widze ze ktoś nie kupi gry bo w demo nie ma ss na klawiszu C. xd luuudzie, nie wygłupiajcie sie. To tylko demo a nie cała gra.
Ogólnie według mnie simy wyglądają świetnie i już nie mogę sie doczekac gry. Wcześniej twierdziłam ze kupie ten zestaw z książką i innymi pierdołami ale teraz uznałam ze wystarczy mi tylko podstawka. Po co mi książki w ktorych bedzie to co z pewnością już dawno wiem.
kavoweciastko jest offline   Odpowiedź z Cytatem