View Single Post
stare 12.07.2014, 08:10   #2374
Piwusia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Widzialam obnizke na The Sims 3 i dodatki w Origin. Rozszerzenia kosztuja nawet 18 zlotych, a akcesoria 10 zl. Kilka nowszych dodatkow jest za 30 zlotych. Oferta bardzo atrakcyjna, ale ja juz odlozylam kase, ktora bede inwestowac w czworke, by byc na biezaco z seria. Trojka znika juz z empiku tak jak kiedys dwojka, nic juz szczegolnie mnie nie ciagnie do tej odslony. Mam podstawke i pewnie z dodatkami bylaby lepsza, ale odpuszcze sobie. Poza tym lubie miec gry w wersji pudelkowej, a Origin mi tego nie da. To nie tak, ze nie jestem fanka, po prostu nie jestem az taka maniaczka. Zbiore kolekcje czworki jesli podstawa bedzie dobra. Dwojka z dodatkami, podstawa trojki, a teraz przyjdzie pora na zbieranie czworki- tak jest dla mnie dobrze. Licze tylko na to, ze rozgrywka w czworce, bedzie rownie dobra jak ten szumny i dumny CAS, bo fajne tworzenie Sima to nie wszystko. Serio, jest juz 14 tys. rodzin w galerii czworki? Kreatywnosc i zapal fanow Simsow zawsze mi sie bardzo podobaly. Co do wersji czworki jaka planuje zakupic, to chcialabym wersje premium.

Ostatnio edytowane przez Piwusia : 12.07.2014 - 08:12
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem