Kavoweciastko - tu nie chodzi o to, że Caesum TS4 nie kupi, bo nie ma robienia zdjęć pod "C". Caseum jest w ogóle przeciwny TS4, a jego post po prostu był żartobliwym przypomnieniem tego, jak tu, na tym forum, ludzie oburzali się, że z powodu braku basenów/małych dzieci nie kupią gry, bo zabierają coś, co jest od początku (lub co najmniej od TS2) serii.
Co do dema - skoro już nawet na tym forum wspomniano, że demo dostała osoba, która NIC nie ma do czynienia z Simsami (pamiętam, że obejrzał to demo i stwierdził, że to gra dla dziewczynek

), świadczy to tylko o tym, że rozdawanie nie jest powiązane z posiadaną ilością gier ze świata TS3, tylko prawdopodobnie z tym, że ma cie konto na Origin i jakąkolwiek grę. Możliwe, że powyżej jakieś ilości, ale niekoniecznie tematycznie dopasowanej. Ktoś wspomniał, że widocznie chcą w ten sposób zachęcić nowych graczy do TS4, ale serio... Jednym wysyłają maila, że demo ma dlatego, bo jest zainteresowany TS3, a drugim wysyła demo, bez posiadania czegokolwiek z serii Sims? Ja tego nie rozumiem - byle programista by im napisał jednego fora i parę ifów, żeby demo rozdać osobom, które TS3 mają... Ale widać, że coś nie pomyśleli o tym...
Ja tylko mam nadzieję, że nie okaże się, że okrojone demo = brak innych grup wiekowych, a nie brak części rzeczy (po co w ogóle mieli by tak ograniczać? Niespodzianki jakieś mają w zanadrzu? O.o )
Co do małych dzieci - nie sądzę, żeby szybko je dodali. Skoro stwierdzili (zakładam, że przy niemowlakach za dużo animacji nie ma), że dla 5 grup wiekowych (a raczej dla dwóch, bo nastolatki, dorośli i emeryci mają podobny wzrost), potrzebowali zrobić 300 animacji i jeszcze 200 czegoś, to zanim dodadzą małe dzieci, to kolejne jakieś 100 animacji dojdzie i 50 czegoś. A jak nam grupa udowadnia - to nie takie hop-siup dla nich.