View Single Post
stare 13.07.2014, 14:31   #2
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Artystyczny loft

Łoooo! Doczekałam się
CO TY MASZ Z TYMI ZDJĘCIAMI W RAMKACH I NA ŚCIANACH?!
Aczkolwiek w konkursie bardziej przesadziłeś pod tym względem...
Sprytnie wybrnąłeś z tymi krzesłami ;> Wgl na 1. zdjęciu wszystko to ma NIESAMOWITĄ jakość
Za dużo lamp...
I ten duży obraz nad telewizorem... Sztuka sztuką, ale ja bym się kłóciła z zasadnością wieszania takiej pracy w "publicznej" (tzn. otwartej na przyjmowanie gości - w końcu po coś jest tyle miejsc do siedzenia ) przestrzeni domu.
Kuchnia i jadalnia cudowne, piec w kuchni już, niestety, nie xD
Wstawienie takich krzesełek przy wyspie to zdecydowanie lepsze posunięcie niż zostawienie tamtego przerażającego, samotnego krzesła!
Wgl powiem Ci, że taka forumowa Curio się z Ciebie robi ;>
Obudowa części jadalnej to mistrzostwo świata!
Ja bym na coś takiego w życiu nie wpadła.

Antresola!
Te dwa identyczne obrazy po obu stronach łóżka nie mają tam racji bytu. Lampy nad nimi też nie. Powtórzę się zresztą - za dużo lamp.
Biureczko zdecydowanie za blisko łóżka.
Biblioteczka w wannie... Hm, jakaś drabinka czy stołek by się tam przydał, żeby sięgać po książki wyżej położone
MATKO I CÓRKO - wanna w sypialni?!
Jakkolwiek staram się być otwarta na takie "nowości", to za to masz zdecydowanego minusa - po prostu nie może mi przejść przez myśl, że takie rozwiązanie mieści się w graniach normalności i dobrego smaku.

Wyszło bardzo schludnie i stylowo, aczkolwiek zbyt surowo. Jednak takie kolory, faktury i kształty nigdy nie zrobią wrażenia przytulności :<
No ale dobra, ostatecznie to loft dla faceta urządzony przez faceta!
8/10
Liv jest offline