Cytat:
Napisał Mentosik57
Tak,ale to było kilkanaście lat temu.Wtedy technologia była słabiej rozwinięta niż dzisiaj i ludzi poprostu cieszyły takie gry,bo to była całkowita nowość i w tamtych czasach TS1 była na wysokim poziomie pod względem innych gier.A teraz ludzi takie gry nie kręcą.Klimat klimatem,ludzie nadal grają w jedynke,bo ma klimat,ale to nie zmienia faktu,że im nowsza część to powinna być bardziej udoskonalana.A powrót do korzeni to nie ma być cofnięcie się technologicznie w czasie tylko dodanie niektórych obiektów z wcześniejszych odsłon serii (dodanie obiektów,postaci ,fukcji etc.)Czwórka ze swoimi ekranami ładowania,okrojeniem funkcji będzie po prostu zacofana w porównaniu do trójki i żaden nowy CAS,emocje czy inne moim zdaniem mało przydatne rzeczy tego nie zmienią.A funkcje,które były w trójce powinni jeszcze bardziej rozwijać,czyli - w trójce dali otwarty świat,powinni go jeszcze bardziej usprawnić,powiększyć,a oni się cofają do czasów jedynki.Dla mnie to jakaś parodia.
|
A dla mnie to nie żadna parodia bo ten otwarty świat im nie wyszedł i gra się cięła wyrzucało z gry i były błędy zapisu dlatego dobrze że, 4 nie będzie miała narzędzia tworzenia stylu i że, będzie miała ekrany ładowania. Te ekrany ładowania mają być krótkie zresztą to idzie przeżyć już wolę ekrany ładowania niż wywalanie z gry i błędy zapisu. Twórcy mówili że, chcą by 4 poszła też na słabszych komputerach. Jak wczoraj grałam w 3 to myślałam że, szału dostanę w IP bo tak się mi tam gra tnie. Dlatego właśnie kupię 4 bo to będzie według mnie ulepszona wersja 2. Będzie krowokwiat już w podstawie, fortepian, maszyna do robienia babeczek, tablet i na pewno wiele innych fajnych rzeczy.
Czytałam też że, 4 ma mieć więcej obiektów do dekoracji i mebli niż w poprzednich odsłonach gry.
Na dodatek w tej odsłonie gry Sim może jeść i pić, albo ćwiczyć i oglądać telewizję. Tryb budowy ma być bardziej intuicyjny i prostszy, tak jak CAS. Czekam teraz tylko na gampley z trybu życia.

No i w 4 będzie możliwość przemieszczania się simami pomiędzy światami a na to czekałam od dawna.