Cytat:
A dla mnie to nie żadna parodia bo ten otwarty świat im nie wyszedł i gra się cięła wyrzucało z gry i były błędy zapisu
|
Dlatego wielu graczy oczekiwało po TS4, że to, co było przełomowe, ale niedoskonałe w poprzedniczce, zostanie POPRAWIONE. Twórcy woleli zaś wrócić do starego, sprawdzonego schematu - wniosek? Poszli na łatwiznę i nawet się z tym nie kryją (tylko 2 różne wzrosty - nie licząc niemowląt - w całej grze!).
Cytat:
Te ekrany ładowania mają być krótkie
|
Osobiście w to nie wierzę. W TS2, wbrew pozorom, ekrany ładowania też nie są długie, jeśli się gra bez CC i w samą podstawę

Także życzę "czwórce" powodzenia pod tym względem.
Cytat:
Jak wczoraj grałam w 3 to myślałam że, szału dostanę w IP bo tak się mi tam gra tnie.
|
Nie od dzisiaj wiadomo, że w TS3 jest totalnie schrzaniona optymalizacja, o ile w ogóle występuje. No ale ofc nikt z "officials" nie pokwapił się, żeby coś z tym zbroić
Cytat:
Na dodatek w tej odsłonie gry Sim może jeść i pić
|
W TS2 może leżeć w łóżku i oglądać telewizję ;]
Cytat:
No i w 4 będzie możliwość przemieszczania się simami pomiędzy światami a na to czekałam od dawna.
|
Taką możliwość daje TS2 z dodatkami typu NŻ lub WB - niby jedno otoczenie, ale można mieć dwie różne dzielnice ;] I tak, też występują ekrany ładowania pomiędzy nimi! :>
Cytat:
Ja się cieszę z tego co nam oferują i tyle nie zamierzam już marudzić i narzekać.
|
A ja w swoim życiu przegrałam w wystarczająco dużo gier, żeby móc je do siebie porównywać i krytykować. Jestem ponadto świadoma polityki EA wobec graczy, nie zgadzam się z nią i nie będę wydawać pieniędzy na półprodukty, które oferują pod marką "The Sims" mimo że uwielbiam pierwsze dwie części serii.
Optymizm stawiany wyżej niż konstruktywna krytyka ponadto w moim odczuciu po prostu źle świadczy o osobie wypowiadającej się. A na 2 miesiące przed premierą można już sobie pozwolić na krytykę
Cytat:
Napisał Mentosik57
A nie wiem jak innym ,ale mi bardziej się przyda kreator stylu i małe dzieci niż jakieś emocje i wielozadaniowość...
|
Generalnie zgadzam się ze wszystkim, co tu napisałeś, ale z tym zdaniem szczególnie
Demo to nie cała gra. Poza tym, gdyby brać pod uwagę TYLKO to, czy simsy się tną czy nie, to najlepiej wypada tu "jedynka" :]