View Single Post
stare 13.07.2014, 18:16   #11
TheBlackSheep

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
A ja w swoim życiu przegrałam w wystarczająco dużo gier, że mogę je do siebie porównywać i krytykować. Jestem ponadto świadoma polityki EA wobec graczy, nie zgadzam się z nią i nie będę wydawać pieniędzy na półprodukty, które oferują pod marką "The Sims" mimo że uwielbiam pierwsze dwie części serii.
Optymizm stawiany wyżej niż konstruktywna krytyka ponadto w moim odczuciu po prostu źle świadczy o osobie wypowiadającej się. A na 2 miesiące przed premierą można już sobie pozwolić na krytykę

Demo to nie cała gra. Poza tym, gdyby brać pod uwagę TYLKO to, czy simsy się tną czy nie, to najlepiej wypada tu "jedynka" :]
Zgadzam się w tym 100%. To jest trzeźwe i rozsądne podejście Nie podoba mi się takie idealizowane.
Z tym cytatem z wypowiedzi Mentosik. O emocjach już pisałam, a jeśli chodzi o wielozadaniowość, to zależy jakby to miało wyglądać. Bo w dwójce czy w trójce są już takie elementy (choćby na ten przykład z tym wspomnianym oglądaniem telewizji, leżąc w łóżku czy w trójce opalanie się + czytanie).

Hehehe to chyba oczywiste że demo, które zawiera tylko CAS, śmiga jak ta la la. To wcale nie oznacza że cała gra też będzie dobrze chodzić.

Liczę że jutro będą jakieś losowania dema, bo na weekend chyba sobie zrobili przerwę
TheBlackSheep jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.