View Single Post
stare 13.07.2014, 19:59   #2
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Optymizm stawiany wyżej niż konstruktywna krytyka ponadto w moim odczuciu po prostu źle świadczy o osobie wypowiadającej się. A na 2 miesiące przed premierą można już sobie pozwolić na krytykę
Na forum toczy się rozmowa o grze komputerowej i to czy ona się komuś podoba czy nie, to kwestia gustu. Nie sądzę, żeby można było wysuwać wnioski iż czyjś sposób wypowiadania się o grze, źle świadczy o tej osobie. Po prostu niektórym nie przeszkadzają te tak powszechnie krytykowane braki. Ja sama należę do takich osób, nie znaczy to jednak, że jestem ślepo w grę zapatrzona, a nad łóżkiem mam plakat EA
Druga sprawa ... każdy medal ma dwie strony. Mam wrażenie, że niektórzy (bez wskazywania palcem), są ślepo zapatrzeni w wady gry tak, że nie potrafią dostrzec zalet (których ta gra nie jest przecież pozbawiona), a dodatkowo mają problem z tym, że inni te zalety widzą. To też nie jest w porządku, jednak zwolennicy gry nie obrażają przeciwników, a w drugą stronę się zdarzało.
Ja grę sobie kupię, bo z dotychczasowych informacji więcej mi się podoba niż nie podoba. Ponadto chcę sama przekonać się, jaka faktycznie będzie gra i mam nadzieję, że się nie zawiodę.
A to, że EA sobie z nami pogrywa, to wiadomo od wydania TS3 i jakoś bardziej oburzająca dla mnie była żałosna ilość mebli w dodatkach do TS3 niż brak basenów w podstawie czwórki.