View Single Post
stare 14.07.2014, 01:28   #2459
KarolinaJ

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Od dawna śledzę ten temat i muszę przyznać, że z każdym newsem mam coraz większe wątpliwości co do zakupu nowej odsłony simsów. Być może się zdecyduję ale z czystej ciekawości bo na pewno nie z zachwytu który jak dotąd może wywoływać jedynie nowy CAS który jaki by nie był wspaniały i tak nie zastąpi całej reszty gry o której wciąż mamy mało informacji. Jest takie stare powiedzenie, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Patrząc na to co dzieje się teraz przed premierą widać, że liczy się tylko i wyłącznie kasa i nie mówię już o tym jaka to faktycznie będzie Czwórka bo przecież w nią nie grałam ale mówię o polityce jej twórców i o tym jak traktują klientów dla których tę grę tworzą i od których to zależy czy i ile zarobią.

cyniczna ja mogłabym już nawet przeboleć ten brak basenów, bo szczerze mówiąc nie korzystam z nich zbyt często ale gdybym mogła wybierać to oczywiście, że chciałabym aby pojawiły się już w podstawie. Jeśli chodzi o brak małych dzieci tu już jest dużo gorzej ponieważ miałam nadzieję, że w Czwórce pojawi się więcej interakcji i zajęć dla małych dzieci a tymczasem okazało się, że ta grupa wiekowa w ogóle się nie pojawi. Mówią o emocjach i nastrojach simów, o tym jakie to będzie realistyczne a tu proszę, zanim się sim obejrzy jego dziecko idzie już do pierwszej klasy... ten realizm

Jeszcze jedną rzeczą której będzie mi brakować to narzędzie Stwórz Styl bo bardzo często z niego korzystam. Przyzwyczaiłam się i byłam mocno zdziwiona kiedy dowiedziałam się, że w TS4 go zabraknie.

Wszystko co na chwilę obecną wiadomo na temat TS4 nie zachęca mnie do wydania tak kosmicznej kwoty za samą podstawę w której i tak brakuje podstawowych rzeczy.
KarolinaJ jest offline   Odpowiedź z Cytatem