View Single Post
stare 14.07.2014, 12:00   #2462
kavoweciastko

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał cyniczna Zobacz post
A skąd Ty to możesz wiedzieć? Grałaś już w The Sims 4? Czy może chwalisz tylko to, co nam pokazali?

Pokazali CAS i większość z Was jest zadowolona. Na rozgrywkę narzekacie, ale nie graliście w grę. Mało tego, nawet gameplay'a nie widzieliście! Skąd te osądy?

Tak, nie ma basenów i nie ma małych dzieci. Ale może się okazać, że będzie wiele innych fajnych rzeczy, które skutecznie przekonają Was do tej odsłony gry.

Ja rozumiem, że w grze (w podstawie gry) nie będzie kilku rzeczy do których się przyzwyczailiście i MACIE PRAWO BYĆ NIEZADOWOLENI (macie też prawo głośno to wykrzyczeć), ale Wy piszecie, że gra jest do 4 liter... a gra nawet na rynek jeszcze nie wyszła i nikt z Was nie miał okazji się z nią zapoznać.
Dobrze mowi, polac jej! :p

Tak przy okazji przypomniala mi sie dyskusja jaka tu byla kiedys odnosnie tego ze the sims robi sie coraz latwiejsze, ze ts1 byl trudny a teraz jest za latwo. Powiem tak.. nie gralam w ts1. Zaczelam grac od ts2 ale powiem wam ze wtedy sobie swietnie radzilam. Mozna nawet powiedziec ze gra byla dla mnie nudna bo nie mialam nigdy problemow, nawet z wielkimi rodzinami. Moze dla was robi sie coraz latwiejsza z wiekiem? Wezcie pod uwage to ze z wiekiem zawsze idzie cos latwiej. Wiec nie dziwcie sie ze gra ts4 bedzie dla was taka latwa. Bo widzialam jak juz marudziliscie tutaj o tym jaka ona to latwa nie bedzie. Moj siostrzeniec za to nie daje sobie rady z simsami, a chodzi do podstawowki. Za pare lat pewnie gra bedzie dla niego zbyt latwa, tak jak latwe sa teraz simsy dla nas. Chociaz to mnie dziwi, bo ja bedac w jego wieku nie mialam problemow z simami. Raz tylko mi umarla simka z glodu a tak to nigdy nie mialam problemow. O.o
kavoweciastko jest offline   Odpowiedź z Cytatem